Почитаме Трифон Иванов на 13 февруари, футболен терен вече носи името му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Възпоменателна церемония в памет на Трифон Иванов ще се проведе на 13 февруари във Велико Търново. Тогава се навършват четири година от преждевременната кончина на легендарния български футболист и почетен гражданин на старата българска столица. Съорганизатори са Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“ и Спортното училище „Георги Живков“.

В памет на великия Трифон Иванов: Днес Туньо щеше да навърши 54 години ВИДЕОДнес, ако беше жив, легендарният и незабравим Трифон Иванов щеше да навърши 54-годишна възраст. Тунь…Jul 29 2019vijti.com

В ранните сутрешни часове до новия футболен терен с изкуствено покритие, който след решение на Общинския съвет носи името на Железния защитник, ще бъде подреден траурен кът, пред който да бъдат положени цветя. В 11:00 часа ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на Трифон Иванов, след което ще бъде осветен футболния терен.

В памет на Трифон Иванов Община Велико Търново ежегодно връчва награда на млад футболист от школата на ФК „Етър ВТ“, организира футболен турнир, поставена бе паметна плоча на стадион „Ивайло“. Новият футболен терен до Спортно училище „Георги Живков“ вече носи името на екскапитана на националния тим на България.

Източник: Борба.БГ

Любовницата на Трифон Иванов заграби всичките му имоти и остави дъщерите му без наследствоПоследната приятелка на покойния Трифон Иванов е успяла да заграби и продаде жилището му само 2 годи…Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!