Австралиец: Аз съм незаконен син на принц Чарлз

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Англичанинът Саймън Доранте-Дей, който живее в Австралия, хвърли бомба пред медиите с твърдението, че е незаконен син на принц Чарлз и Камила Паркър.
Той също така „разкри”, че оттеглянето на Хари и Меган от кралския двор е план за прикриване на истината за него.

Пикантна тайна от миналото: Даяна не била първата, преди нея принц Чарлз предложил на друга мадамаНаскоро ви показахме уникални семейни снимки на британското кралско семейство. На тях бяха – принцов…Nov 19 2018vijti.com

Саймън, който работи като строител и живее в Австралия, съобщи, че наскоро е бил в Бъкингамския дворец, където семейните му връзки а аристократичната фамилия били разисквани с кралицата и принц Чарлз.

В момента той е завел дело в австралийски съд, което да принуди Чарлз и Камила да си направят ДНК-тест. Саймън е роден през 1966-а в Госпорт, Великобритания, а в момента е в Куинсланд.

Ако неговите обвинения са верни, тогава това би означавало, че той е бил заченат през 1965-а година, когато Чарлз е бил на 17 години, а Камила на 18.

Принц Чарлз през 1969-а, когато е на 21 години. 

„Моята баба, която е работила при кралицата, много пъти директно ми е казвала, че съм техен син”, заяви той пред австралийските медии. Той е убеден, че истината ще излезе наяве.

Превод от в. „Сън”

Янчо Таков: Измислих „Всяка неделя“, бях водещ, но ме вкараха в затвора (Уникални снимки)Легендата на БНТ Янчо Таков е основател и един от водещите на култовото предаване „Всяка неделя” в г…Nov 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!