Предприемач: Около 1000 китайци ще се завърнат в България до дни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много слабо първо тримесечие ще има тази година. Най-вероятно и второто ще  е такова. Китай е парализирана. Когато се видят празните улици, кафета, молове и офиси на всеки  му става ясно.  Това заяви в ефира на Нова телевизия предприемачът от Китай Цън Цон.

Китайският вирус тръшна и дете в ГерманияГерманче е било заразено с коронавирус, предаде ТАСС. Според информацията невръстният пациент е бил…Feb 1 2020vijti.com

По думите му инвеститорите са притеснени, ръстът на икономиката ще е 3-4%. Отмина златният ръст от над 10%. Китайските фирми са затворени, подчерта още той.

„Повечето фирми са пуснали служителите си да работят от вкъщи. Правителството и народът на Китай трябва да имат хладнокръвието да го преживеят този коронавирус“, смята още Цон.

Според него след края на китайската Нова година – китайците се прибират в държавите, в които работят. „Трябва стриктен контрол. Поне 1000 души ще дойдат в България, те си живеят тука дългосрочно. България няма организационните възможности на Китай. Ако се донесе заразата, после ще се търси кой е виновен“, категоричен е още Цън Цон.

Източник: НОВИНИ.БГ

Страшен разказ: Проговори китайка, излекувана от коронавирусаКитайка, която се възстанови от тежката пневмония, предизвикана от новия коронавирус, разказа за бол…Jan 31 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!