Китайският вирус тръшна и дете в Германия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Германче е било заразено с коронавирус, предаде ТАСС.

Според информацията невръстният пациент е бил шестият регистриран случай на заразата във Федералната република. Бащата на невръстния пациент също е бил инфектиран и е било много вероятно мъжът да е заразил своя наследник. Всички случаи на коронавирус в Германия са били установени в района Траунщайн (в югозападната провинция Бавария).

Страшен разказ: Проговори китайка, излекувана от коронавирусаКитайка, която се възстанови от тежката пневмония, предизвикана от новия коронавирус, разказа за бол…Jan 31 2020vijti.com

Местни лекари са посочили, че са започнали да преглеждат повече от 100 души, за които се е предполагало, че са имали контакт с инфектираните хора.

Има вече тест, който открива коронавируса за 8-15 минути

От правителството в Берлин са заявили, че днес е в китайския град Ухан, откъдето е тръгнал корона вирусът, е бил изпратен самолет на Бундесвера (германските въоръжени сили). Военните са имали задачата да евакуират своите съграждани от първото огнище на заразата.

Жена от Добрич е под наблюдение заради съмнение, че е заразена с коронавирусаЖена от Добричко е под наблюдение заради съмнение, че е заразено с опасния коронавирус от Китай. Спо…Jan 30 2020vijti.com

Източник: новини.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!