„Кауфланд“ още продава гнойно месо! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки зачестилите оплаквания от месото в „Кауфланд“, веригата продължава да пробутва гадна мръвка. Потребител се оплака, че купил свински врат без кост, но като се прибрал, изненадата била ужасна – разрязвайки месото, отвътре се появила светлозелена гнус, наподобяваща гной.

Манипулация и кражби от клиенти на касите в „Кауфланд“Клиент на „Кауфланд“ изля душата си в социалната мрежа, заради злоупотреба в един от магазините им. …Dec 30 2019vijti.com

От такава отвратителна гледка се оплака малко преди нова година и Христо Давидков от Кюстендил, който след пазаруване в „Кауфланд“ открил гадостта да излиза от месото, което също било свински врат без кост.

Сега, месец по-късно, купувач от София се оплака, че месото не става за нищо и е принуден да го хвърли. Запознати коментираха пред Lupa.bg, че светлозеленото „нещо“ е някаква киста, следствие на инжектиране на животното с ваксини или лекарства.

Източник: ЛУПА

Арестуваха шеф на охраната в Кауфланд – редовно обирал магазинаСлужителят на СОТ 161 ръководел видеонаблюдението на обекта в бургаския жк „Изгрев“, хванаха го дока…Nov 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!