Почина лекарят Андрей Павленко, който се сбогува с читателите на сайта си преди дни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният руски онкохирург Андрей Павленко почина тази сутрин. Това съобщи съпругата му Анна Гегечкори на страницата си във Фейсбук. Павленко се бори дълго време с рак на стомаха и водеше блог за лечението на болестта. Научи за нея през пролетта на 2018 г., а след това претърпя осем курса химиотерапия и сложна операция, пише Lide.ru.

ТЪЖНО: Болният от рак онколог се прости с живота (СНИМКИ)Болният от рак онколог от Санкт Петербург Андрей Павленко призна в социалните мрежи, че болестта е п…Jan 4 2020vijti.com

 

Павленко се бори дълго време с рак на стомаха и водеше блог за лечението на болестта. Научи за нея през пролетта на 2018 г., а след това претърпя осем курса химиотерапия и сложна операция, пише Lide.ru.

По-рано Андрей Павленко се сбогува с читателите си, като написа, че житейският му път приключва и поиска подкрепа за неговото семейство.

Източник: Petel

Болният от рак онколог, който лекуваше пациентите си до последно, се сбогува с животаТой написа прощално писмо до приятелите и последователите си на личната си страница във Фейсбук Болн…Jan 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!