Почина лекарят Андрей Павленко, който се сбогува с читателите на сайта си преди дни

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Известният руски онкохирург Андрей Павленко почина тази сутрин. Това съобщи съпругата му Анна Гегечкори на страницата си във Фейсбук. Павленко се бори дълго време с рак на стомаха и водеше блог за лечението на болестта. Научи за нея през пролетта на 2018 г., а след това претърпя осем курса химиотерапия и сложна операция, пише Lide.ru.

ТЪЖНО: Болният от рак онколог се прости с живота (СНИМКИ)Болният от рак онколог от Санкт Петербург Андрей Павленко призна в социалните мрежи, че болестта е п…Jan 4 2020vijti.com

 

Павленко се бори дълго време с рак на стомаха и водеше блог за лечението на болестта. Научи за нея през пролетта на 2018 г., а след това претърпя осем курса химиотерапия и сложна операция, пише Lide.ru.

По-рано Андрей Павленко се сбогува с читателите си, като написа, че житейският му път приключва и поиска подкрепа за неговото семейство.

Източник: Petel

Болният от рак онколог, който лекуваше пациентите си до последно, се сбогува с животаТой написа прощално писмо до приятелите и последователите си на личната си страница във Фейсбук Болн…Jan 3 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!