На кого прати SMS Силва Зурлева преди фаталното спъване?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изпращат бившата шефка на Нова тв на Богоявление в храма „Света София“. Силва Зурлева ще събере за последно своето семейство, приятели и всички, които я ценяха като човек и медиен експерт, в храма “Света София” в понеделник, в 14 часа.

Поклонението пред Силва Зурлева ще бъде на 6 януариПоклонението пред известната журналистка Силва Зурлева ще се състои в понеделник – 6 януари, от 14 ч…Jan 3 2020vijti.com

Това е мястото, което бившата шефка на Нова телевизия почиташе и обичаше да разговаря с отеца в храма. Там тя заведе за първа молитва в живота няколко новородени момичета и момчета на близки хора, пише „24 часа“
В понеделник – часове, след като завърши церемонията по водосвета на бойните знамена на Йордановден, през площада пред храма “Света София” ще влезе и Силва Зурлева.

Жената, с чието име са свързани стартът и възходът на Нова тв, си тръгна неочаквано на 1 януари 2020 г. Направи го бързо и тихо, без да притеснява любимите си Мила и Минко и всички тези, които истински я обичаха.
Със съпруга ѝ са празнували до два след полунощ в кръчмата на Ковачевица сред приятели от селото. Това е мястото, където тя се чувстваше свободна.

Особено се гордееше през това лято, че в кръчмата помага на двамата собственици, белейки картофи, за да посрещат те своите гости. И дори това необичайно занимание я караше да се чувства необходима.

След новогодишната наздравица остава за кратко сама в хола на старинната си къща в Ковачевица. Общува със съобщения с най-близката си приятелка – емоционално, но честно, както го прави през годините.
Медиците дадоха своя отговор какво се е случило между последния SMS и 9 часа сутринта, когато съпругът ѝ я открива – сякаш полегнала върху няколкото стъпала в хола.

Нелеп битов инцидент е причина за смъртта на Силва Зурлева, е категоричното заключение. Стълбите в къщата са били дървени, стръмни и хлъзгави. При падането смъртта е настъпила мигновено.

Падане по стълбите е причинило смъртта на Силва ЗурлеваПадане по стълби е причинило смъртта на Силва Зурлева, категорично установи направената аутопсия. Зу…Jan 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!