Глория твърди в мемоарите си: Бяхме приятели с Жоро Илиев, не любовници!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Глория отрече, макар и доста неубедително, връзката си с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Публична тайна в шоусредите е, че цели 2 години и половина – между 2001 и 2003 г., тя е официалната метреса на гангстер №1.

Глория проговаря за Жоро Илиев и мъжете в живота сиИ Глория стана писателка! До няколко дни ще бъде факт автобиографията й “До последната усмивка“. Пре…Nov 21 2019vijti.com

Певицата никога не бе коментирала отношенията им през годините. Направи го за първи път чак сега, в биографичната си книга „До последната усмивка“, която вече е на пазара.

Чак на 322-а страница Глория коментира отношенията си с мафиота. Тя отрича да му е била любовница. Lupa.bg публикува едно към едно краткия пасаж, в който става дума за него:

Георги Илиев на сватбата си с Мая Илиева, която остава неговата единствена официална половинка

„Доста често са ме свързвали с Жоро Илиев, къде ли не съм го чела. Да, били сме приятели, канил ме е по негови партита, приемала съм тези ангажименти и съм си вършила работата. В онези години бяхме любимци в „борческите“ среди, имам си приятели от тях и до днес. Но това беше, не съм имала интимни отношения с Жоро Илиев“.

Източник: Лупа

Щерката на Глория пее по сутиенСимона Загорова копае дъното с нова издънка – появи се на участие по сутиен. Щерката на Глория се по…Oct 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!