Момче случайно застреля четиригодишната си сестра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малко дете случайно застреля четиригодишната си сестра в Приморието. Бащата на децата оставил огнестрелно оръжие на лесно достъпно място. Момчето, оставено у дома само със сестра си, решило да си играе с пистолета и в крайна сметка стреляло в момичето, което загинало на място, пише Газета.ру.

Застреляха певица по време на участие в бар в Сараево25-годишната босненска певица Елма Милан е убита при стрелба по време на участие в бар в Сараево. То…Oct 13 2019vijti.com

В деня на трагедията бащата оставил децата без надзор, като същевременно забравил да скрие оръжията си в сейф. В резултат на това момчето решило да играе с пистолет и случайно застреляло по-малката си сестра. Разследващите иззели оръжията от местопроизшествието с оценка за „небрежно съхранение“.

Комисарят по правата на децата в региона Ирина Медведева обясни, че според нея момчето обичало сестра си и сега му оказват психологическа помощ. Следственият комитет от своя страна образува наказателно дело по чл. 109, част 1 от Наказателния кодекс на Руската федерация „Причиняване на смърт по непредпазливост“. Разследването продължава.

Източник: ЛУПА

Майка застреля тинейджър, който изнасилил 6-годишната й дъщеря СНИМКИМайка, която уби мъж, за когото казва, че е изнасилил шестгодишната й дъщеря, ще бъде съдена за убий…Oct 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!