Млади хора зарадваха пенсионери за Коледа в Разлог

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За поредна година инициативата „Бъди човек – Разлог“ направи по-светли и весели празничните дни на десетки пенсионери в нужда. Превърналата се в традиция благородна кампания се подкрепя от все повече хора. В Разлог инициативата е подета от Николай Сливков.

Руските пенсионери без сметки за ток, газ и водаВ Държавната Дума на Русия е внесен законопроект за освобождаване на възрастни граждани от заплащане…Dec 14 2019vijti.com

Тази година той и екипът му успяха да зарадват 61 възрастни хора за Коледа. Те не спряха да се трудят дни наред, за да почукат на всяка врата, но не просто за да дарят храна, а да подарят усмивки, прегръдка и човешка топлина. Младите хора отново протегнаха ръка на възрастните хора и успяха да стоплят сърцата им за предстоящата Коледа.

Кампанията „Бъди човек-Разлог” отново доказа, че доброто е навсякъде, а съпричастността на включилите се в инициативата към нуждата на хора в затруднено финансово положение ги направи щастливи.

Източник: Кмета

Румъния вдига пенсиите с 40%. Пенсионерите ще се радват на хубави пенсииНовото либерално правителство на Румъния придвижва напред най-голямото увеличение на пенсиите от три…Dec 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!