Шофьор без книжка е убил бебето в Русе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неправоспособен шофьор е причинил тежката катастрофа снощи, при която загина дете на година и половина. Това информираха днес от областната дирекция на МВР в крайдунавския град, предаде БТА.

До 10 години затвор за бащата на бебето, което бе убито при катастрофата с Лютви МестанСлед 8 месеца и 4 пъти удължаване на срока има нов съпричинител на кървавото меле От 3 до 10 години …Dec 18 2019vijti.com

Снощи, сигнал за пътния инцидент е подаден малко след 21,00 часа. Автомобил „БМВ“ напуска пътното платно и се блъска в бетонна колона на мост. При удара са пострадали трима души.

43-годишният шофьор е с охлузни и прорезни рани по главата и крайниците и с фрактура на ребра, жена на 45 години е с фрактура на нос, челюст и таз, а 17-годишно момиче е със счупена подбедрица. Тримата са настанени за лечение в болница. Дете на година и половина, което също е пътувало в автомобила, е починало.

От полицията информират, че вероятната причина за катастрофата е шофиране с несъобразена скорост от неправоспособен водач. 43-годишният мъж е задържан.

Източник: ЛУПА

Бащата на 6-месечното бебе, което загина при катастрофата с Лютви Местан, също се сдоби с обвинениеВтори обвиняем има по случая със загиналото бебе при катастрофата с участието на Лютви Местан. Проку…Dec 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!