Сами Хоссни: С приятелката ми оставаме в България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мотото на Сами Хоссни е „Моите мечти не спят“. Той определя себе си като гражданин на света. Напуска България, когато е на 21 години. Известно време прекарва в Канада, Египет, Испания и Бразилия. Преди известно време се завърна в България и започна работа като личен треньор, диетолог и лайф коуч. Всяка свободна минута посвещава на това да изглежда добре.

Кpacимиpa се изпокара с Веселка на финала на „Фермата“Kpacимиpa и Beceлĸa oт „Фepмaтa“ ce изпoĸapaxa пpeди финaлa нa шoyтo. B cъбoтa вeчep вcичĸи зaбeлязa…Dec 19 2019vijti.com

Постига го със сърф, плуване и кикбокс. Това не убягна от погледите на фермерките в петия сезон на риалитото, които му сложиха етикета „египетско петле“.

Мъжете пък го оприличиха на атомна бомба. Точно като такава се прояви Сами на дуела на финала на „Фермата“, макар да не си тръгна като победител от риалитото, но със сигурност остави трайни спомени в зрителите и в женската аудитория по конкретни.

Източник: btv.bg

Веселка от „Фермата“ ще инвестира голямата награда в собствен бизнесМладата Веселка Маринова, която влиза в телевизионната история като първата жена победител във „Ферм…Dec 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!