Убийството в Бургас след пиянска свада заради жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

30-годишният мъж от Бургас най-вероятно е убит заради жена след сериозен запой, разкриха пред Lupa.bg криминалисти от морския град. Жертвата бе намерена в дере, тялото е пратено за аутопсия. 

16 смъртни присъди за убийството на 19-годишната НурсатСъдът в Бангладеш осъди 16 души на смърт за убийството на Нусрат Джахан. Деветнадесетгодишната учени…Oct 27 2019vijti.com

Според нашите източници нараняванията са най-вече по главата. Криминалистите смятат, че до трагедията е стигнало след пиянска свада заради закачки с гаджето на някой от сътрапезниците. Първоначалната версия е, че младият мъж е удрян с бутилка в главата до смърт. Когато извършителите разбрали, че е мъртъв, закарали тялото с кола и го хвърлили в дере край пътя близо до Рибарското селище в Бургас.

По информация на Lupa.bg убитият е с чисто досие. Криминалистите са убедени, че става дума за умишлено престъпление. Назначената аутопсията има за цел да установи дали има намесена дрога в убийството, както и точната причина за смъртта на младия мъж.

Източник: ЛУПА

Снимки показват последните щастливи моменти 10 минути преди убийството в Чикаго (СНИМКИ)Щастливо семейство, събрало се на вечеря в съботния ден. Това показват снимки от мобилния телефон на…Oct 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!