Нова година в Родопите 5 пъти по-скъпа от Кушадасъ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Посрещането на Нова година в български курорти струва 4-5 пъти по-скъпо в сравнение с хотели от същата категория в Турция.
480 лева на човек ще ни струва нощувка в петзвезден хотел във Велинград в дните около празниците. Офертата е качена в сайтовете за колективно пазаруване. В цената са включени освен нощувките и закуски и вечери, като една от тях е в новогодишната нощ`, пише „Телеграф“.

Мистичен тунел свързва Родопите с Дунав (СНИМКИ)Неподозирана връзка между Северна и Южна България съществува дълбоко под земята. Твърдението е на ра…Oct 31 2019vijti.com

Освен това хотелът осигурява програма за гостите си за всяка вечер от престоя им. В новогодишната нощ посетителите ще се забавляват с фолквеличията Деси Слава и Тони Стораро. Също така ще бъдат забавлявани от актьорите от „Комиците“. В останалите дни около Нова година за настроението на туристите ще се грижат други музиканти и актьори.

В тази цена е осигурена така наречената напитка за посрещане, както и зареждане с минерална вода в стаята през първия ден от престоя, посочват в офертата. Гостите, които решат да запазят този хотел, могат да ползват спа центъра и басейните. Офертата за празника е за 2880 лева за двойна стая за три нощи. За четири нощувки при същите условия цената е 3165 лева.

 

Тънко

В случай че не можете да си позволите скъпите удоволствия във Велинград, може да резервирате отново петзвезден хотел в Кушадасъ, където нощувката на база ол инклузив излиза 93 лева на човек на нощ.

Офертата е валидна за 4 нощувки при двойно настаняване, празнична новогодишна вечеря с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки, богато меню, както и шоупрограма, включваща ориенталски танци, DJ, томбола и много допълнителни изненади. Хотелът разполага със спа център и вътрешен басейн.

Освен това хотелите в южната ни съседка настаняват безплатно деца до 12-13 години, а в родните планински и спа курорти обикновено искат доплащане на 50% за деца над 7 години. Ако нямате собствен транспорт, има автобус, който струва 110 лева на човек.

Съвети

Експерти обаче съветват хората да бъдат внимателни, тъй като има много допълнителна информация за плащания, които не са обявени. Затова е важно да се информират предварително, преди да направят резервация за хотел. Например има хотели, които таксуват допълнително новогодишната вечеря за подрастващите, като цената за един от родните хотели е 82 лева и тя не е включена нито в офертата за възрастните, нито в цената за нощувката.

Източник: Блиц

Как Бети и Ники с четири деца развъждат 700 крави из РодопитеБлаговеста Василева отваря капачето на препечена яркооранжева тиква, пълнена с телешко месо и разлив…Oct 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!