Тийнейджърка е била изнасилвана от учителя ѝ, от полицай, от адвоката ѝ и от гинеколога ѝ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прокуратурата в Косово е внесла през вчерашния ден обвинителен акт срещу шестима души, които в продължение на две години блудствали с 16-годишно момиче. Парадоксалното в този случай е, че тийнейджърката е била първо изнасилена от учителя си от средното училище, след което от полицая, при когото отишла да подаде сигнал, сетне от адвоката ѝ, който поел случая и накрая от гинеколога ѝ, при когото отишла за аборт.

Венци Чикагото: Ще ви кажа истината за убийството на Вики от РусеВенцислав Ангелов – Чикагото има различна версия от тази на МВР за зверското убийство на журналистка…Oct 7 2019vijti.com

Информацията за случилото се буквално шокира балканската държава, а президентът Хашим Тачи определи деянието като “чудовищна трагедия“.

Според разпространената от медиите информация сексуалните посегателства били извършвани периодично в периода от 2017 до 2018 г. от шестте лица, а новината за това добива публичност едва през февруари т.г., информира “La Vanguardia“.

Освен споменатите четирима извършители, Прокуратурата отказа да разкрие подробности за това кои са другите двама обвиняеми.

Случай като този за пореден път поставя въпроса за мястото и ролята на съвременната жена в сравнително консервативното общество в Косово, а тийнейджърката, която днес е на 18 години, се надява на справедлив процес и възмездие за всичко онова, което е преживяла за две години.

Единият от нападателите на детето в Сотиря блудствал с жертвата и преди месецПострадалото момиченце е откарано в болница адекватно и без сериозни наранявания
Единият от нападате…
Aug 31 2019vijti.com

Автор: NOVINI.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!