Пребиха и изтезаваха красавица в салон за красота ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руската блогърка и певица Валентина разказа ужасна история, която според нейните думи се е случила в клиниката „Бюти мед“, съобщават световните издания. Хубавицата с прякор valencia_s111298 публикува страховит пост за това как лекарка я е пребила в салона за красота. Според Валентина, на 18 октомври тя отишла в клиниката, промотирана в Instagram. Там лекарката Олеся Владимировна Соколан я нападнала, пребила я до кръв и отнела нейния телефон.

13-годишно момче почина, след побой в училище. Защо е бил пребит?13-годишно момче издъхна, след като изкара близо две седмици в болницата в критично състояние вследс…Oct 5 2019vijti.com

Певицата е обяснила, че всичко започнало от това, че, притеснявайки се за здравето си, тя попитала защо Соколан е донесла препарата без официалната опаковка и идентификационни знаци. На което тя получи отговора: „Ставай и излизай оттук!“ Валентина, която вече била легнала на дивана, решила да снима служителката на салона, страхувайки се от грубостта и заплахите й.

Но лекарката взела телефона на момичето и започнала да я удря. „Станах и посегнах към телефона, но не можах да го взема, защото лекарката започна да ми нанася силни и остри удари по главата и лицето: по носа, окото, челото. Започнах да се чувствам замаяна. Тогава Соколан се опита да счупи телефона в пода “, споделя пострадалата. След това, според Валентина, служители на клиниката се втурнали в стаята и Соколан се скрила с нейния телефон  в задната стая.

Момичето се опитала да си върне устройството и излязла в коридора, където тя, покрита с кръв, била видяна от посетители. Но служителите просто се опитали да я изкарат луда. И тогава физическия тормоз върху певицата продължил.

„Пъхнах ръка във вратата на сервизното помещение, администраторката започна да ме дърпа зад мен, а Соколан, която беше в помощното помещение, първо ме избутваше, а след това започна да удря вратата по ръката ми. Аз просто помолих да получа телефона си обратно „, разказва Наталия.

След това блогърката успяла да се обади от телефона на една от свидетелките на инцидента на майка си и съпруга си, който казал, че е извикал полиция и линейка. Едва тогава Валентина получила обратно мобилния си телефон. Приятелката й Наталия Горожанова, участничка в шоуто „Ергенът“, отбелязва в Instagram, че Валентина е получила сътресение на мозъка, черепно-мозъчна травма и счупване на носа. Сега пострадалата се възстановява в болница.

Родители се оплакаха: 2-годишното им детенце е било пребито в детска градинаРодители сигнализираха, че 2-годишното им дете е било пребито в детска градина. Снимките на пострада…Jul 14 2019vijti.com
ВИДЕО

Източник: БЛИЦ

 

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!