Манолова разкри имената на хората, които стоят зад нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и с десни и то за каузи, които се подкрепят и от леви, и от десни, и от безпартийни граждани. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на Нова тв. Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам. Виждам това, което виждах и като омбудсман. Аз разчитам на подкрепата на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман.

Мая Манолова катастрофира отново – крие се на задната седалка след удар в София (СНИМКИ)Мая Манолова отново катастрофира, след като вчера участва в дебат за пътната безопасност. Инцидентът…Oct 12 2019vijti.com

Всички тези хора ме подкрепят и аз разчитам на тях”. „Разчитам на подкрепа от хората, които искат промяна”, каза още тя. Според нея проблемът в България не е в лявото и в дясното. „В момента проблемите в политическия живот са по вертикала. Има една малка група хора, които са окупирали властта и огромна група граждани, от които съм и аз. Тази група, която е окупирала властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана. Битката на тези избори е на гражданите срещу тази малка група хора“, посочи Мая Манолова.

„Нямам политически амбиции. Каузата ми е да подкрепям и да помагам на гражданите на София. Разликата между кмета и омбудсмана е, че кметът разполага с инструменти и власт. Като омбудсман успях да прекарам много важни за хората закони. Успях да накарам институциите да слушат гражданите“, посочи Манолова. И допълни: „Но в момента, в който властта, притеснена от енергията, която се събира в институцията омбудсман, започна да блокира работата ми, аз нямах право да превърна поста на омбудсман в един обикновен административен пост”. „На представянето на програмата ми бяха представени хората, които ръководеха екипите за нейното написване.

Щерката на Мая Манолова милионерка в имоти: Ралица с две жилища в София и ранчо от 5 декара в квартала на богатитеМилионерка в имоти е 33-годишната дъщеря на омбудсмана Мая Манолова – Ралица. Щерката на оскандалена…Oct 4 2019vijti.com

Това са уважавани хора – Бисер Манолов, който е известен финансист. Той написа програмата в частта финанси и дигитализация. Архитект Генчев също. Негова е концепцията за Северния град, това е едно от най-уважаваните проектантски бюра в столицата. Йордан Ибришимов и хората от „Спаси Корал“ и „Бетономорие“, с които написахме програмата „Зелена София“. Моят ПР се казва Емилия Караабова, за което много й благодаря, тя е с мен неотлъчно“, разкри още Манолова.

ВИДЕО

Източник: Blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!