Щерката на Мая Манолова милионерка в имоти: Ралица с две жилища в София и ранчо от 5 декара в квартала на богатите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милионерка в имоти е 33-годишната дъщеря на омбудсмана Мая Манолова – Ралица. Щерката на оскандалената бивша депутатка и съратничка на дупнишките мафиоти братя Галеви е натрупала солидно за възрастта си състояние с две жилища в София, в центъра на Кюстендил и в една от най-модерните вилни зони край града на черешите – село Лозно, показва справка на ПИК.
Имотите на щерката на Манолова по пазарни цени днес струват минимум 561 000 евро или 1 065 900 лева., което я прави милионерка, макар през живота си да е работила само като държавен чиновник.
Мая Манолова купонясва с фризьорката си: Пръска по над 12 бона годишно за изрядната си прическаМая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си фризьорка Петя Тоткова и вече я вика д…Oct 3 2019vijti.com

Преди месец ПИК разкри, че само на 21 години тогавашната студентка Ралица се е сдобила с луксозен имот в топцентъра на София – 100 кв. офис на ул. „Алабин“ 56, за които е платила 100 000 евро. Декларираната сума по сделката е двойно по-ниска от реалната пазара през 2007 г. Но пък е достатъчно солидна, за да е чудно откъде на тази възраст е имала толкова пари, тъй като ипотека не е ползвана.
Пред камерата на ПИК TV самата Манолова не можа да обясни странното укриване на реалната пазарна цена, но бягайки от водещата Ива Николова каза, че няма от какво да се притеснява.

Сумата от 100 хил. евро била изтеглена от нея като кредит от банка, за да си купи кантора в София и я писала на името на щерка й, защото се развеждала по това време.
Дори да бъдат приети скалъпените й обяснения обаче, е много чудно откъде ще обясни произхода на една още поне толкова голяма сума, с която през същата 2007 г. същата 21-годишна студентка Ралица плаща за цели 5 декара имот край Кюстендил. Става дума за популярната и обитавана от местни баровци и куп чужденци вилна зона на село Лозно, което е на няма и 5 км. от града на черешите. В момента там кв. м извън регулация върви около 42 евро.

Ралица Манолова се сдобива с огромен парцел в местността „Механите“ в Лозно почти по същото време, когато купува и луксозния офис на „Алабин“ 56. По днешни цени въпросните 5 декара струват 200 000 евро, дори да са извън регулация. Ако пък такава има, цената скача двойно. Преди 10 години сумата също е била доста солидна и дори да е наполовина, пак става дума за поне 200 000 лева, чиито произход Манолова и щерка й отново трябва да обяснят.
Бившата омбудсманка има теглен един кредит от 200 000 лв., но той не стига за два имота с обща стойност от поне 400 000 лв. Щерка й Ралица пък по това време е на 21 години и е студентка без никакви доходи, така че за заеми от банки и дума не може да става.

И това обаче съвсем не изчерпва имотното състояние на дъщерята на Мая Манолова. Ралица, която както ПИК разкри, е назначена на сладка държавна работа като главен експерт в социалното министерство за около 2 бона заплата, се е сдобила преди две години и с апартамент в София. Двамата с мъжа й купуват през 2017 г. апартамент от 119 кв. с идеални части и гараж от 10 кв. м в престижния новостроящ се квартал „Манастирски ливади“. По това време, както и сега, цените там се движат около 1000 евро на квадрат, така че стойността на жилището им е поне 240 хил. лв., които те с днешна дата изплащат с ипотека.

Освен всичко това 33-годишната Ралица притежава и апартамент в центъра на Кюстендил, който е просто детайл в имотната й корона. Жилището от 120 кв. м. струва към момента около 80 хил. лв.
Простата сметка показва, че общото имотно състояние на дъщерята на Мая Манолова я превръща в млада милионерка, което в нейния случай е повече от подозрително. С трудов стаж от няколко години на чиновническа служба трудно може да обясни произхода на такова крупно състояние през антикорупционната комисия КПКОНПИ и прокуратурата, които трябва да установят всички подробности около странното имотно обогатяване на държавен служител.

Още повече и в контекста на претенциите на Мая Манолова за човек от народа. Самата тя отделно също има голям апартамент в София, а във вилната зона на столичните баровци в Рударци дели палат с цял декар двор с мъжа си Ангел Найденов, който ПИК показа с ексклузивно видео от дрон.
Източник: ПИК
Жени Живкова коментира стила на кандидат-кмета: Мая Манолова ми иска съвети„Мая Манолова има добър стил за обличане, премерена е. Идва да ми иска съвети. Полага доста големи у…Sep 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!