Мъж „издаде“ смъртна присъда на Бойко Борисов- видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разстрел за главния прокурор, бесило за премиера и по 2 апартамента за всички бивши агенти на Държавна сигурност. Тези присъди издава в клип в ютюб Борис Накев, като дори си е направил протокол на заседанието, съобщава 24 часа. Клипът, качен в портала за видеообмен, е от 9 октомври и е получен на пощата на “24 часа”. Той веднага бе препратен към НСО. Оттам благодариха и заявиха, че са задействали механизма си за действие в подобна ситуация.

Борисов към ГЕРБ: Който иска да живее по-луксозно, няма място при насПремиерът Борисов отправи предупреждение към структурите на ГЕРБ да си извадят поуката от скандал „А…Oct 11 2019vijti.com

Видеото започва с гологлав младеж, облечен в черен суитшърт. Седнал е в ресторант, небръснат е и чете от листа.
“Протокол: Държавна сигурност.

Протокол: съдебно заседание. Говори агент Борис Димитров Накев.

Сотир Цацаров – за теб смърт чрез разстрел. Да се задейства.

Продължавамe. Действието продължава.

Бойко Борисов – издавам ти смъртна присъда чрез обесване. Да се задейства”, казва Накев.

В този момент мъж в черен костюм минава покрай Борис, очевидно незаинтересован от работата на младежа.

Накев продължава с осъжданията. Новата жертва е Евгени Минчев. Пратен е в изгнание за назидание и предупреждение към “всички гейове, лесбийки, наркомани и уроди от шоубизнеса”.

“Иван Костов – тежък физически труд в лагер за политически затворници”, добавя Накев. “Ти имаше шанса да въздадеш справедливост, избра парите”, аргументира се болният от шизоафективно разстройство мъж. Без присъда се отървава единствено президентът (2012-217 г.) Росен Плевнелиев. За него има следствие заради слугинаж.

Младежът обявява, че е време за социален строй. Разбра се и кои са любимците му. Модерни коли и по 2 апартамента за всички бивши агенти на Държавна сигурност, прочита той, докато сменя листа си. В този момент мъжът с черен костюм пак влиза в кадър. “Да се възстановят”, казва Накев, а мъжът се усмихва на камерата.

В предишното си видео от 7 октомври пък Борис обявява, че България ще бъде разделена на сфери на влияние между Съветския съюз и САЩ. Обявява и робствата за измислени. Сега имало истинско – децата били наркомани. Този път клипът е заснет в звукозаписно студио, става ясно от техниката. На монитори пък са показани знамената на САШ и СССР.

Заради новия строй сме щели да бъдем в добри отношения с всички съседни държави, с изключение на Сърбия.

Причината – тяхната премиерка е лесбийка. “Лесбийка може да има права, може да живее, да се изразява, но не ѝ да бъде премиерка”, казва Накев. Добавя, че той не може да бъде премиер и президент, защото е психично болен. Добавя, че му няма нищо, а е младеж от новото поколение и измерение.

Накев е лекуван от шизоафективно разстройство и биполярно разстройство. Стигнал до тях след наркотици – марихуана и амфетамини.

След като редакцията изпрати клиповете до НСО, ги предоставихме на МВР и прокуратурата.

От вътрешното ведомство обясниха, че могат да уведомят държавното обвинение и да издирят Борис, за да му връчат предупредителен протокол.

От прокуратурата пък казаха, че ще се сезират. Ще се прецени дали да бъде започнато досъдебно производство за закана за убийства. “По-скоро ще мине само с предупредителен протокол, няма преки заплахи и закани, а само присъди”, обясниха юристи.

Източник: ДунавМост

Борисов за новия асфалт на Хемус: Изядоха скалата. Всичко се реже като филия с маслоНяколко дни след като обяви, че ще си тръгне от политиката, когато автомагистрала „Хемус“ стане напъ…Oct 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!