Важи ли за Мая Манолова: Вълкът кожата си мени, но нравите не

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Богато финансираната компания на едната кандидатка за кмет на София Мая Манолова напълно доминира медийното пространство. Опитва се да ни внуши, че гражданите на София нямат друг избор, и отново да ни хване като „шарани на въдицата“.
Дали това не е надеждата на гражданите за един нов кмет, лидер и реформатор, който да пресъздаде София. Ако се обърнем назад във времето и хвърлим поглед към кариерата на Мая Манолова ще установим, че тя общо взето не е била инициатор и ръководител на проекти, които създават трайни материални активи в нашето общество, тоест продукт който може да се види и докосне.
Мая Манолова: Десети ден на кампанията и четири провокации към щаба ми от страна на опонентитеДен след като шатрата пред НДК, в която се помещава щаба на предизборната й кампания, беше нарязана,…Oct 7 2019vijti.com

Тя ни се явява като „пазител“ на гражданският интерес. И тази нейна функция крайните продукти на които се натъкваме са безбройни думи, изяви и оплаквания как някой и пречи.
И израза „пазител“ е много уместен, защото тя не е основоположникът на тези граждански инициативи. Напротив, точно обратното, в повечето нашумели протести и граждански изяви, такива като протеста на медицинските сестри, ……….., тя се присъединява и явява като експлоататор и паразит, които се мята върху спонтанно надигналата се гражданска вълна за да позира пред медиите и фокусира на своя личен ПР.

Все пак да сме резонни и да отбележим, че тя беше в центъра на две инициативи: лично Мая Манолова подкрепяше правителството на Орешарски. Още през 2006 г. тя беше основен вносител на поправката „Ванко 1“ в Наказателния кодекс, с която бе значително намалено наказанието за склоняване към проституция в някои случаи и която позволи освобождаването на рапъра Иван Главчев – Ванко 1, осъден на 12 години затвор за сводничество.
Флиртовете й с криминалния свят не свършват дотук. Още преди да начене политическата си кариера като депутат от БСП, юристката, разправят, извършвала някои адвокатски услуги за т.нар. „братя Галеви“, изпарили се безследно през 2012 г.

Облечената в бяла агнешка кожа „вълчица“, която позира пред камери сред групи от граждани, продължава непоколебимо и самоуверено да се описва като представител на гражданите. Очевидно е, и спокойно можем да предвидим, че тя ще е първата пред камерите и на следващият граждански протест за да „открадне“ изявата на гражданите.
Истинският въпрос е, коя ще бъде следващата престъпна или икономическа групировка, която би се облагоделствала от инициативата на скритата под агнешка кожа вълчица когато се докопа до кметският престол. Къде е и кой е истинският кандидат за кмет, който не само да говори и обещава, а да решава настоящите проблеми и успешно да създава един нов облик на града.

Нека помъдреем и да не се хващаме на ПР изявите на някои неуспели партийни функционери, които се превъплъщават и драпат с нокти само и само да се докопат до трона на властта! Така че драги съграждани, внимателно се вглеждайте и преценете какво се крие под кожата на нашите „скъпи“ кандидати за кмет и не се подавайте на евтини ПР реклами и монтажи.
Източник: Блиц
Разследване по сигнал на Мая Манолова: Болница в Пещера лекува здрави пациентиПрокуратурата разследва злоупотреби в пещерската болница „Проф. Димитър Ранев”, собственост на лекар…Oct 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!