Обвиниха Слави Трифонов в плагиатство: Твърдят, че е откраднал и логото на партията си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Политологът и журналист Антон Тодоров разкри брутално плагиатство от страна на Слави Трифонов още в първите му стъпки в политиката. След като си позволи с името на партията „Няма такава държава“ да направи опит за заличаване на българщината и България, Трифонов е откраднал и логото, което да „краси“ партията му.
Въпросната ръка с трибагреника, всъщност е открадната от украинската партия „Гражданска позиция“ основана още през 2005 година.
Ето какво написа по темата Тодоров:
Слави Трифонов учреди партията си „Няма такава държава” и обяви причина №1 да го направиЗа около 15 минути Слави Трифонов учреди партията си „Няма такава държава”. Сред учредителите имаше …Oct 5 2019vijti.com

Баба ми казваше едно време: „Един вълк научи ли се да яде овце – няма отучване!“ Така и с учиндолския и екипа му – научат ли се да плагиатстват и да експроприират безсрамно чужди творби, нямат отучване.
Години наред скечовете и „майтапите“ му бяха присвоявани – от форуми, от чужди постинги в социалните мрежи, от руски и западни тв предавания и т.н.
Ето и сега – оказва се, че директно са си присвоили атрибути на украинската партия „Гражданска позиция“.

Припомняме, че за около 15 минути Слави Трифонов учреди партията си „Няма такава държава”. Сред учредителите имаше хора от цялата страна, но – без известни фигури или досегашни политици.
Сред основните цели на формацията, описани в учредителната декларация са засилено участие на гражданите във взимането на решения чрез референдуми, смяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна, намаляване на депутатите от 240 на 120, както и възможност за дистанционно и електронно гласуване и въвеждане на задължително гласуване на избори и референдуми.

Трифонов е избран за председател на партията, а зам.-председатели са неговите сценаристи.
“Целият политически ресурс в последните години изглежда нелепо и нормалният човек чувства отвращение. Една огромна част от българите са отишли в чужбина точно по тая причина”, заявил Трифонов пред делегатите.
По думите му хората, които управляват и се избират от неголяма част от българския избирател, са алчни за власт.
”Аз и моите колеги процедираме по този начин, защото се случи една огромна несправедливост. Беше проведен по смисъла на конституцията референдум.

Този референдум беше проведен по българската конституция и по правата на пряката демокрация.
Той беше захвърлен в ъгъла все едно нищо не се случило. Тука в България всички сте потребители на факта, че всяко чудо е за три дни. Да обаче чудото е нещо прекрасно – не може да бъде за три дни. Затова е чудо”, посочил той.
”Аз съм практичен човек и мислех да си напиша реч. Но предпочетох по-скоро да ги кажа по-емоционално, защото живеем заради емоциите.
Те са лош съветник, но живеем заради тях. Та тази емоция, която предизвикаха с незачитането на референдума и че “всяко чудо е за три дни” е.. отвращение.
Аз съм последователен и мисля, че най-правилното нещо е човек да върви към целта си без да се спира и без да се страхува.“
Източник ПИК
Родната къща на Слави Трифонов опустя: Слави Трифонов не е стъпвал там от погребението на баща сиМама Здравка се изнесе при дъщеря си в Плевен Родното село на доскорошния шоумен и новоизлюпен полит…Oct 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!