Раздават на народа богатството на Юлиан Вучков – ето каква ще е съдбата на имането на професора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Близо две седмици след смъртта на легендата от телевизионния екран Юлиан Вучков, стана ясно какво ще се случи с неговото имане. Него професорът и водещ на „Времена и нрави“ не държеше в банков трезор, а в апартамента си в близост до Националния дворец на културата в София.Там Вучков години наред е трупал своето богатство – огромна библиотека от над 5000 тома. Жилището на професора ще наследи неговият брат – актьора от Народния театър Михаил Петров, който обаче няма намерение да продължи да пази за себе си колекцията от книги на Вучков. Тя ще бъде предоставена в полза на народа, което със сигурност професорът би одобрил от онзи свят.Братът Михаил Петров и работодателите от „Евроком“ изпращат Юлиан Вучков в последния му земен пътБратът на проф. Юлиян Вучков – актьорът от Народния театър Михаил Петров наследи апартамента му, раз…Sep 25 2019vijti.com

„Първото нещо, което ще направя като наследник, е свързано с библиотеката на Юлиан. Въпрос на дни е книгите да се озоват в Столична библиотека. Дори вече е разговаряно по този въпрос. Библиотеката му е огромна ценност за хората“, разкри плановете си актьорът в интервю пред седмичник.
Той ще се заеме с дарението веднага, след като мине юбилеят му. На 8 октомври Петров ще посрещне своята седемдесетгодишнина.
Той развенча и мита, че брат му се е ширел в огромен и шикозен апартамент. „Жилището е само 60 квадрата. В момента заможните хора имат тоалетни и бани с тези размери“, коментира полубратът на професора.

Припомняме, че инфаркт е причината за внезапната смърт на проф. Юлиан Вучков, научи Lupa.bg от близките му. Както сайтът ни съобщи, той почина късно снощи във Военна болница, където е приет по спешност.
По обяд на Юлиан му е прилошало и той е повикал в дома си близък приятел, който в последната година се грижел за него. Човекът видял, че професорът е зле, има силна болка в гърдите и не може да помръдне. Веднага предположил, че е получил инфаркт, и се обадил на екип от Военномедицинска академия. От години колоритният професор поддържаше здравето си в елитната болница.

Повиканият екип на ВМА установил инфаркта и настоял професорът незабавно да бъде приет за болнично лечение. Опърничавият Юлиан Вучков обаче категорично отказал да отиде с тях в болницата и твърдял, че е невъзможно да е получил инфаркт, тъй като имал здраво сърце и си мерил редовно кръвното – било „като на космонавт“. Дали са му нитроглицерин.
Източник: ПИК
Какво погуби проф. Вучков буквално за часове: Юлиан Вучков така не можа да преживее загубата на ДианаИнфаркт е причината за внезапната смърт на проф. Юлиан Вучков, научи Lupa.bg от близките му. Както с…Sep 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!