Благой Георгиев със специален подарък за Благо-младши

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Благой Георгиев с първо интервю след раждането на сина им със Златка
Благой Георгиев даде първото си интервю след раждането на сина им със Златка Райкова. Той призна, че иска да се върне във футбола и дори има няколко оферти от руски клубове. „Не съм спирал да тренирам, правя го всеки ден с приятели“, обясни спортистът в „Преди обед“ по Би Ти Ви.
Благой обаче ще продължи да се занимава и с мода, с която стартира преди няколко месеца. Георгиев сам измисля моделите си, които той определя като нестандартни. Помага му Златка Райкова, която само преди три дни го дари със син.
Златка Райкова се оплака, че бившата на Благой Георгиев – Христина, е злобна, но истината се оказа по-различнаНеотдавна Златка Райкова се оплака, че бившата на Благой Георгиев – Христина, е злобна и не му дава …Aug 26 2019vijti.com

„Тя е човек, на който винаги можеш да се опреш, да разчиташ и ми го е доказвала много пъти“, обясни Благой. Той обаче сподели, че му е много тежко, че има още деца от различни жени.
„Не съм планирал така да се стече живота ми, но това е съдба. Старая се да прекарвам много време с децата ми, даже училището им е близо до нас и откачам голямото междучасие, за да ги видя“, обясни футболистът за отношенията си с Йоанна и Давид, които живеят в България. Той обаче не спомена сина си от Есмер Омерова, който е с майка си в Москва.

Благой се зарече, че спира с татуировките, но не и преди да изрисува името на сина си от Златка Райкова върху тялото си, пише hotnews.bg. Малчуганът носи името на баща си – Благой и съвсем скоро ще се прибере у дома заедно с майка си.
А вчера Райкова сподели с последователите си в социалната мрежа Инстаграм, че е силно развълнувана и не спира да плаче от щастие. Тя иска нейното малко съкровище да е винаги до нея и никога да не се отделят един от друг.
„Любовта ни вече е пълна. Благодаря ти, за всеки миг, в който не се отдели от мен @blagogeorgiev_official“, написа щастливата майка към качения от Георгиев кадър с бебето.

Златка е родила в частна болница малкия Благой – джуниър и е била засипана от куп плющени мечета и дрешки за малчугана, изпратени й от приятелки.
Източник: kliuki.ws
Благой Георгиев пропусна рождения ден на сина си Елай: Детето имаше рожден ден в края на миналата седмицаХлапето на Джизъса и бившата му половинка Есмер Омерова навърши три годинки в края на миналата седми…Jul 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!