Личен шофьор вози щерката на Любо Нейков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

8-годишната щерка на Любо Нейков – Анна, ходи на училище с джип
Комикът Любо Нейков не пести нито лев, за да получава единственото му дете най-доброто образование – пише в. „Уикенд“. На 3 септември, когато е първият учебен ден на френския лицей „Виктор Юго“, дъщеря м Ана започна обучението си в трети клас в едно от най-скъпите училища у нас. За да няма никакви притеснения относно нейната безопасност, личен шофьор возил щерката на актьора до училище с джип и я връщал обратно – отбелязва изданието.
Младокът изпълнявал ролята и на неин охранител. Често хлапето било придружавано от майка си Гинка, а татко й Любо почти не се мяркал.
Баща за пример: Любо Нейков с голям жест към дъщеря сиЛюбо Нейков не се скъпи, когато става въпрос за дъщеря му и жена му. 8-годишната Ана, която тази год…Sep 20 2019vijti.com

Телевизионният продуцент бил затрупан с ангажименти около последните си проекти, които снимат заедно със съдружника му Евтим Милошев.
В баровското школо обучението на ВИП отрочетата започва от 2-годишна възраст, а първокласниците там са едва 6-годишни. Лицеят се нарежда сред най-престижните училища в страната, но обучението там е доста солено и недостъпно за повечето български деца. Само за една учебна година Любо Нейков и останалите родители заплащат по 10 хил. лева. В сумата обаче не влизат допълнителните разходи за извънкласни занимания и зелени училища. Отделно се заплащат и изпитите. Анна започнала обучението си в лицея, когато била едва на 3 години.

Припомняме,че Любо Нейков се движи по улиците само с личен шофьор, защото му е трудно да шофира сам, научи HotArena.
Твърди се, че най-вероятно проблемът му с карането на кола се дължи на наднормените тлъстини, от които от години не може да се отърве. Понеже е прекалено дебел, му било трудно да се оправя с педалите, подозират негови познати, пише „Уикенд“.
Макар че любовта на публиката е право пропорционална на растящото тегло на звездата, излишните килограми му създавали все по-големи притеснения. От една страна били усложненията със здравето, с които всеки средноинтелигентен човек е наясно. От друга страна са чисто финансовите утежнения, свързани с плащането на заплата на личния шофьор и невъзможността да излезе от дома си без него.

Когато човекът е в отпуска, Любо Нейков се чудел кого да вика, за да го закара от точка А до точка Б. Не можел да ползва такси, защото не се събирал във всяко, което му изпращат диспечерите на фирмите. Движел се само в собствения си огромен джип, в който все още се побирал.
Припомняме, че обичаният актьор актьор Любо Нейков напоследък се поболя от жестоките удари на съдбата.
Навръх Благовещение, на 25 март миналата година, на 70-годишна възраст почина неговата майка Цеца Нейкова.
Смъртта му отне жената, която му е дала живот, само четири години след като почина брат му.
Цветан Нейков си отиде от този свят само на 44-години, покосен от инфаркт.
Източник: kliuki.ws
Любо Нейков има златно сърце: Грижи се за детето на брат си като за своеЗвездата и продуцент на „Комиците“ Любо Нейков за пореден път доказа, че може да бъде сериозен и да …Aug 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!