Любо Нейков има златно сърце: Грижи се за детето на брат си като за свое

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Звездата и продуцент на „Комиците“ Любо Нейков за пореден път доказа, че може да бъде сериозен и да се разчита на него, узна HotArena.
Актьорът има златно сърце и помага на многобройните си приятели, а сега почти е осиновил племенницата си Ина.
От няколко години той се грижи за дъщерята на починалия си през 2013 г. брат Цветан. Според близки до Нейков само преди дни той подал документи за попечителство за официален настойник на Ина заедно с нейната майка. Самият продуцент не пожела да коментира личния си живот.
„Ако ме питате за работа – да, но за друго извън това не говоря“, споделя Нейков, цитира „България Днес“.Любо Нейков: Дори и малка слава да имаш, това е голямо теглоИмаме екипите, които да се занимават и в трите посоки – риалити, сериал и игрален филм. Сериозно мис…Jul 21 2019vijti.com

Още след трагичния край на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо взе момичето да живее у тях, за да му бъде по-леко. Детето тогава беше на 16 години и сега счита Любо за свой втори баща, разказват съседи.
Ина вече е на 21 години и се чувства добре в жилището на Нейков в София в компанията на съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна. Двете момичета се обичат като кръвни сестри. Ина е много благодарна на чичо си, тъй като освен, че й е подсигурил безгрижен живот, е поел изцяло разходите за образованието й.
Припомняме, че напоследък обичаният актьор се поболя от жестоките удари на съдбата.
Навръх Благовещение, на 25 март миналата година, на 70-годишна възраст почина неговата майка Цеца Нейкова.

Смъртта му отне жената, която му е дала живот, само четири години след като почина брат му.
Цветан Нейков си отиде от този свят само на 44-години, покосен от инфаркт. След смъртта на брат си звездата от „Комиците” едва се съвзе, защото двамата имали много силна връзка.
Те били не само братя, но и приятели. Делели всичко, от малки до възрастни.
”Брат ми притежаваше голямо сърце, което можеше да побере целия свят.

Винаги ми бе опора и ми даваше кураж”,
не спира да плаче за него комика.
В актьорските следи дълго време се притесняваха за здравето и състоянието на колегата си.
И малко след това получи втори удар от съдбата – отне му и неговата любима родителка. Година след внезапната смърт на майка си Любо Нейков продължава да е съсипан.

Актьорът издигнал монумент за майка си, на черната годишнина, за 10 000 лева, пише „Ретро“.
Съграждани на майката на комика, която живя в родния Червен бряг до смъртта си твърдят, че той не жалил средства за родителите си. Преживе ги гледал като писани яйца.
„Носеше ги на ръце и много страдаше, че е зает и няма повече време да е с тях. По празници обаче редовно си идваше насам с жена си Гинчето и дъщеричката им.
Цецка си боготвореше снахата и внучката“, коментират хората от родния град на Нейков.
Източник: хотарена
Любо Нейков се докара дотам, че вече не може да кара кола: Движи по улиците само с личен шофьорЛюбо Нейков се движи по улиците само с личен шофьор, защото му е трудно да шофира сам, научи HotAren…Jul 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!