Наричаха я гущер, заради начина по който изглежда, а никой не искаше да я наеме на работа: Един ден нещата обаче се промениха коренно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това състояние в семейството й се пренася по наследство и майка й и баба и имат същите проблеми.
Либи има 10 операции, при които бяха извадени 6000 израстъка.
45-годишната Либи Хайдер от Форт Уейн, Индиана, страда от неврофиброматоза, от която се разболяла през петата си година. Това е рядко кожно заболяване и причинява доброкачествени нараствания, поради което тя има 10 операции, пише The Sun.
Либи водила нормален живот, но когато навлезла в тийнейджърските си години за кратък период, се появили стотици израстъци.
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

Поради това тя търпяла тормоз от връстниците си, но и от възрастните. Всички смятали, че е заразна и я наричали ​​“гущер“.
През 1993 г. тя забременяла и поради хормоните състоянието й се влошавало допълнително.
Тя живеела в хронична болка и имала 6000 израстъци по цялото тяло.
Въпреки оперативните усилия, с които тя се опитва да ги премахне, те многократно се появяват.

Както майката, така и баба й, а също и 4000 души в света

Разходка в парка

– Цял живот съм ходила с дълги ръкави и панталони. Хората ме отхвърлят, никой не иска да ме наема, но и да иска, не мога да работя защото изпитвам болки. Моят любовен живот е, както можете да предположите.
Целият свят видя снимките и Либи събира пари за операция през 2016 г., твърди, че е събрала достатъчно пари и се подложила на операция.
Сега показва на света как изглежда.
– След толкова много десетилетия най-сетне ще бъда сред хората без проблеми. Няма лоши коментари. Щастлива съм! – казва Либи.

Каква е причината за поява на това толкова коварно и тежко заболяване?
Причината за развитие на заболяването се дължи на мутация в гена, отговорен за продукцията на белтъка неврофибромин, разположен в 17 хромозома. Последният има основна роля в потискането на растежа на туморите.
Заболяването има автозомно-доминантно унаследяване. Това означава, че поне един от родителите също е болен, макар в някои случаи тежестта и вида на клиниката да са различно проявени в различните поколения. Характерни са и т.нар. де ново мутации, при които генетичният дефект настъпва за първи път в поколението. На последните се дължат и близо 50% от случаите на неврофиброматоза тип 1.
Източник: lekuvai.bg
Сузанита призна: Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичкаСузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, до…Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!