Братът на проф. Вучков дори не изчака края погребението на най-близкия си роднина, преди да се изгаври с паметта му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Единственият наследник на напусналия ни в неделя проф. Юлиан Вучков – актьорът Михаил Петров, много бързо свали маската на страданието по покойния си брат. Всъщност, аркашката от Народния дори не изчака края погребението на най-близкия си роднина, преди да се изгаври с паметта му, научи ексклузивно Lupa.bg.
След края на поклонението пред тленните останки на театроведа, Петров твърдо отказал да прибере портрета на брат си, който беше изложен до отворения ковчег. Михаил се оправдал, че няма къде да го сложи и имал намерение да го зареже на място. За щастие сиракът Виктор, който се грижеше за професора в последните му дни, бил наблизо и „опечаленият” брат с облекчение му харизал любимото на Вучков платно с неговия лик, нарисувано за последния му юбилей от негов близък приятел.
Халваджияните съсипаха проф. Вучков: Трупаха рейтинг на негов гръб с тежки гавриПроф. Юлиан Вучков, който завинаги слезе от своя телевизионен трон на 83-годишна възраст, години нар…Sep 27 2019vijti.com

„За мен е чест да прибера образа на професора, когото чувствах като закъснял баща, какъвто никога не съм имал. Но колкото и да съм щастлив, че го получих, изтръпвам при мисълта, че можеше да се озове в някоя кофа за боклук”, сподели пред репортер на Lupa.bg самият Виктор.
Михаил Петров (вдясно, в дъното) изглежда искрено опечален, но да не забравяме, че е професионален актьор
Както вече писахме, още в деня след кончината на Юлиан Вучков омразният му брат, с когото бяха смразени от над 30 години, нахлу в ергенското му жилище на централната улица „Христо Белчев” с жена си и започна 24-часов тараш и разместване.

Актьорът отпечата и доста хаплив некролог в памет на брат си, в който ехидно пожела „пътуването в безвремието да му донесе онзи вътрешен баланс и удовлетворение, които му липсваха тук, на Земята”.

Иначе Михаил Петров достолепно приемаше съболезнования до ковчега на брат си с траурна физиономия и успя да убеди с играта си мнозина, че е загърбил враждата си с Юлиан на фона на вечността. Уви, нещата не стоят точно така…
Припомняме също, че и некролог с доста неуместен текст е разлепил брата на проф Юлиан Вучков – актьора от Народния театър Михаил Петров, алармираха пред Lupa.bg съседи на професора. Те са изумени, че на входната врата на кооперацията на ул. „Христо Белчев“, на която той живее от десетилетия, като и на дървото пред нея, е залепена жалейка с двусмислено послание.

Некрологът гласи буквално следното:
„Почина проф. Юлиан Димитров Вучков. Присъствието ти беше изключитело ярко и неотразимо. Нека пътуването в безвремието ти донесе онзи вътрешен баланс и удовлетворение, които ти липсваха тук, на Земята… Почивай в мир!“. Подписан е „от семейството“.
„Какво семейство – професора нямаше такова! Те от десетилетия не си говореха с брат си, а жената на Михаил Петров дори казвала, че го чака да умре, за да наследят апартамента му.
Източник: Лупа
Стотици изпратиха проф. Вучков: Обичахме го, нямаше друг като него СНИМКИСтотици се стекоха в столичния храм „Св. Седмочисленици” днес за последно „сбогом” с яркия и неумори…Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!