За 40-ия си рожден ден: Мария Игнатова призна какво е най-голямото й желание, никога не бихте се досетили какво е

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Странно, но бленувано желание има Мария Игнатова за 40-я си рожден ден, разбра HotArena.
По случай юбилея си, водещата се надява да открие сродната си душа. Мария не се свени да признае, че си търси половинка, с която да създаде семейство.
„За рождения си ден си пожелавам мъж. Без майтап! Искам да се разбираме и е без значение дали е много богат или не“, споделя Игнатова.
Блондинката няма никакъв късмет в любовта. Макар да има зад гърба си няколко сериозни връзки и дори брак, тя не успя да задържи никой от партньорите си.
Мария Игнатова заби друг мъж под носа на РачковСъпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза с луд купон своя 50-ти рожден, а сред звезд…Jul 24 2019vijti.com

Преди време от екрана тя дори призна, че любовният й живот е трагичен.
Дълго време Мария беше жената до Димитър Рачков. Двамата се разделиха преди две години, но успяха да запазят колегиални отношения. Според запознати причина за раздялата е изневяра от страна на Рачков. Блондинката разбрала и това буквално я съсипало.
След края на връзката им медиите я свързват с куп мъже, в това число и известно. Тя дори беше набедена, че първа е изневерила на Рачков със семейния Енчо Керязов. Самият той отрече отношенията им да са нещо повече от приятелски.
Преди Рачков Мария беше омъжена за бизнесмена Петко Димитров. Двамата имат син Виктор, предават от България днес.

След раздялата с Димитър Рачков:
Актрисата била напълно съсипана от финала на отношенията си с Рачков и стояла по цял ден заключена в дома си. След 10-годишна връзка, преминала на приливи и отливи, комикът каза финално „Сбогом” на бившата си половинка и я изхвърли от дома си и живота си.
Изоставената блондинка напуснала просторната му къща в Панчарево и се преместила да живее в къща в Драгалевци. Имотът е собственост на майка й, която над 20 години развива бизнес с фабрика за дрехи и благодарение на него Мария има дом, чиито врати винаги са отворени за нея, писа „Уикенд“.
Рачков обаче приемал доста по-лежерно промяната в личния си живот и не давал вид на покрусен.

Доказателство за това е фриволното му поведение в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Във всеки епизод водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и често й прави недвусмислени намеци. Дори си позволява да я нарича Миче – умалителното, с което доскоро наричаше бившата си половинка Мария Игнатова. Още със старта на култовото шоу комикът се държи като свободен мъж и отрупва с комплименти певицата. Крахът на отношенията им, както и демонстративното поведение на Рачков са напът да съсипят Мария, притеснени са в телевизионната гилдия.
39-годишната Игнатова давела мъката си в алкохол и дори най-близките й приятелки не били в състояние да я утешат. Дългогодишната спътница в живота на комика била огорчена от бруталното му отношение към нея. „Отнесе се с мен като с животно. Изхвърли ме като мръсен парцал”, жалвала се пред приятелките си красавицата.
Източник: Хотарена
Направо го разби: Мария Игнатова удари Рачков право в сърцетоМария Игнатова се завърна като водеща. Тя отново е част от екипа на „Господарите” и се появи в танде…Jul 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!