Кошлуков направи услуга направи на Михаил Билалов като го уволни: Актьорът получи ангажимент, който ще му осигури солидни доходи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Със свалянето от ефир на най-интелигентната игра „Стани богат“, новият директор на БНТ Емил Кошлуков изобщо не подозира каква супер услуга направи на Михаил Билалов.
Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата кримка „Под прикритие“ моментално е бил нает за друг ангажимент, който със сигурност ще му донесе солидни доходи.
Носителят на наградите „Аскеер“ и „Икар“, който има зад гърба си над 50 роли в български и чуждестранни филмови продукции и е носител на 12 престижни награди от международни фестивали, е бил нает за 9 мокри поръчки на територията на САЩ и Канада. В толкова градове ще се играе комедийната постановка на режисьора Станимир Михайлов, „Мокра поръчка“, в която си партнира блестящият тандем Мишо Билалов и Николай Урумов.
Михаил Билалов удрял шамари на Милянкова заради „Под прикритие”Звездите от „Под прикритие” Михаил Билалов – Джаро и Ирена Милянкова – Съни пазят и болезнени спомен…Sep 17 2019vijti.com

Актьорите летят на 1 ноември, а първото им представление е само 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11), а за финал пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември.Програмата не е окончателна. Поради огромния интерес сред българите зад Океана, които искат да се насладят на актьорския талант на Билалов, е възможно да бъдат добавени още един-два града.
Самият Билалов се вълнува изключително от предстоящото турне в САЩ и Канада, тъй като му е първото, пише Слава.

Припомняме, че звездите от „Под прикритие” Михаил Билалов – Джаро и Ирена Милянкова – Съни пазят и болезнени спомени от участието си в сериала. Двойката трябвало да си бие шамари и то съвсем не наужким, дочу HotArena.
Любимите актьори от поредицата отново се събраха на една сцена по време на фестивала „Ани венчър Комик Кон”, който се състоя през уикенда. Събитието уважиха Александър Сано — Косъма, Михаил Билалов — Джаро, Мариан Вълев — Куката и други.
Актьорите отговориха на въпросите на феновете, които също се събраха на събитието.
Феновете ги разпитваха за най-смешните случки в сериала. И ако Сано призна, че най-смешно му е било когато една от камерите минала през бармана и той буквално паднал на земята, то Мишо и Мариан стигнаха далеч по-напред в откровенията си.

Имаше една сцена, в която трябваше да ударя шамар на героинята на Ирена Милянкова, тя да падне на земята и да ме нарече „изрод”. Уви, обаче не се получаваше. Минаха 12 дубъла и не ставаше.
Мариан е свидетел, че не ми остана друг избор, освен наистина да я шамаросам и тя падна с думите „изрод”. Получи се блестяща сцена”, откровеничи Билалов.
Вълев пък споделя, че заради многобройните дубли на режисьора Митовски 12 часа му се наложило да се целува с Емануела.
Друг запомнящ се момент от сериала е култовият му танц. „Мразя да танцувам и ме е срам. Още в НАТФИЗ си тръгвах от часовете, когато трябваше да се танцува. Казах си, че е време да преодолея този комплекс и така се роди танцът на Куката”, споделя Мариан.

По молба на 9-годишно момиченце той отново изпълни танца си на фестивала, пише „Телеграф”.
Актьорите споделят с вълнение и последните си снимачни дни на площадката на сериала. За Сано било ужасно трудно да лежи с часове на „Женския пазар” при минус 15 градуса с прерязано гърло върху бетон.
„После два часа се киснах в гореща вана, за да се размразя”, споделя актьорът.
Последния ден за Билалов пък било гробището на „Орландовци”, където убиват и героя му.
Куката обаче откровено признава, че той е имал най-емоционално преживяване.

„Последните ми снимки бяха с 30 човека бежанци. Едно е да ги гледаш по телевизията, друго е да си с тях.
Беше много емоционално и в съвкупност, че бяха последните снимки на филм, с който живеехме години наред, се разревах като дете. Помолих екипа за 15 минути пауза, за да влиза във форма”, споделя Куката.
Според тримата обаче, за повече успешни проекти е нужно добро финансиране и същия екип.
Източинк: Марица
Михаил Билалов със сърцераздирателно сбогуване със зрителите, „Стани богат“ спираШоуто за многознайковци слиза от ефира за лятото, като вероятно изобщо няма да се завърне на екран в…Jun 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!