Десислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението в САЩ: Тоалетите й събраха погледите СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Десислава Радева препълнила куфарите си с маркови дрехи за посещението им с Румен Радев в Америка, научи HotArena.
Дни преди да заминат за Щатите, президентската съпруга била на шопинг тур из скъпите бутици на столичната улица „Съборна“, чиято съдържателка Илияна Алипиева е нейна лична приятелка.
С нейна помощ първата дама успяла да подбере тоалет за всяка важна среща, на която придружава съпруга си по време на престоя им там. Още при първата поява на президентското семейство в консулството ни в Ню Йорк, където за речта на Радев се бяха събрали около 30-ина наши сънародници, Ген. Деси прикова вниманието с яркочервена рокля. Наша справка показва, че тоалетът е част от последната колекция на изисканата италианска марка „Макс Мара“ и в момента се продава в техните бутици из цял свят на цена от 1190 долара, или 2106 лева.
Пак нападнаха Деси Радева: Карала НСО да возят фризьора й и да освобождават роклички от митницатаШефът на НСО генерал Данчо Дяков, стар приятел на президента Радев, е подал рапорт за напускане, ого…Aug 25 2019vijti.com

Макар да е в толкова актуалния за сезона цвят, така наречената „червена чушка“, деколтето на роклята бе прекалено крещящо и изрязано за подобен род официозно събитие, изкоментираха веднага модни експерти.
Досега първата дама разчиташе за стила си, когато става дума за визити извън България, на услугите на една от дизайнерките на английския кралски двор Невена Николова. Както неотдавна разкрихме, Ген. Деси обаче е прекратила както служебните, така и личните си отношения с доскорошната си фаворитка и отново се доверява на модните съвети на бизнес дамата Илияна Алипиева. Припомняме, че тя се погрижи за тоалетите на Радева и за миналогодишното им посещение с държавния глава в Щатите, където в рамките на по-малко от седмица Деси дефилира с рокли на обща стойност над 5 хиляди лева. Алипиева беше и човекът, който предреши първата дама в късо младежко синьо рокле, дело на модните доайени Долче и Габана, за срещата ѝ с Брижит Макрон в Балчик преди 2 лета.

 

След като вече стана ясно, че тоалетът струва колосалните 1450 евро, Десислава се оправда, че просто го е взела под наем. Запознати обаче издават, че това било частен случай и тя най-редовно попълвала гардероба си именно с дизайнерски дрехи от същия ранг, предават от Ретро.

Източник: Хотарена
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – за НАП, за апартаментгейтРадева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста Съпругата на президента Ру…Aug 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!