Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“: Ирена от 15 години живее в Дубай, където гради успешна карира като модел СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на арената за дуели във „Фермата: Нов свят“. Брюнетката, която от 15 години живее в Дубай и гради успешна кариера като модел и инфлуенсър, влезе виртуално в риалитито и разклати дзен спокойствието на филмовата звезда с мило видеообръщение.
„Любов, много ми липсваш! Аз съм с теб и ти пращам много светлина! Знам колко добре подготвена си психически и физически, знам и колко си силна! Давай! И не забравяй, че това е само една игра. Забавлявай се на максимум!“, пожела й Ирена.
В първия женски дуел в петия сезон на риалитито Саня ще премери сили с детската учителка Маргарита от отбора на сиромасите. Тя захлипа още при вида на децата си в монитора, а емоционалните им пожелание просълзиха сиромаси, чорбаджии и приседналия сред тях певец Орлин Горанов.
Саня Борисова забрави Ники, хлътна по обвързан мъжИзглeждa Caня Бoриcoвa e рeшилa нaй-ceтнe дa прeжaли бившия cи cъпруг и дa прoдължи нaпрeд. Aктриcaт…Sep 22 2019vijti.com


Красавицата Ирена Борисова, по-известна като Рене в социалната мрежа, може да се похвали с годишни договори с големи фирми, които рекламира. Освен тях нашенката се е снимала два пъти и за списание ”Вог-Арабия”.
Саня се подготви за дуела с упражнения по багуа – китайско бойно изкуство, чиито техники помагат за концентрацията. Бившата муза на режисьора Ники Илиев се посвети и на разучаването на алманаха, тъй като съперничката й е преподавател и предположи, че ще я нокаутира със знанията си по история. Като втори дуелист Маргарита имаше правото да подреди точките във всяка от игрите. Най-малко – 1 точка, тя даде на „Прашки и камбанки“, а максимума от 5 точки отдели за „Царевица и кула“ заради уменията си да върти чука.

Припомняме, че вече повече от година Саня Борисова и Ники Илиев са официално разведени. Актьорите имаха дългогодишен брак и много общи професионални проекти, ала те останаха в миналото.
Запознати издават, че красивата блондинка едва се съвзела след раздялата, защото останала не само без партньор в личен план, но и кариерата й тръгнала надолу. Мнозина считат, че Саня успя да се наложи като актриса благодарение на бившия си съпруг, който е режисьор на всички филм с нейно участие. След развода миловидната хубавица остана без работни ангажименти и това допълнително я сринало. Критиците са на мнение, че Борисова има доста спорни актьорски качества и според тях единствената причина да й дават роли била свързана с влиятелното семейство на Ники.
Раздялата се отразила изключително тежко на блондинката, която месеци наред търсела себе си и се чудела по кой път да поеме оттук насетне.

Когато получила покана да се включи в риалити шоуто „Фермата”, тя се съгласила, без много да му мисли. „Грабна ме това, че целият екип влага много сърце в проекта. Аз обичам да работя с такива хора”, коментира Саня. Разбира се, хонорарът, който получила, затвърдил решението й, а и идеята да се изявява в национален ефир много й допаднала, пише „Уикенд“.
Спекулациите за разлъката между Борисова и Илиев започнаха след нейна публикация в социалната мрежа, която гласеше: „Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш”. В началото бившите съпрузи отказваха да коментират публично развода си, но после леко открехнаха завесата над личния си живот. „Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и личния живот, когато работите заедно.

Това понякога създава проблеми. Не знам кога е започнало началото на края”, коментира Ники. Той пожела на Саня да е щастлива, но бе категоричен, че няма как да продължат житейския си път заедно. Клюките го свързваха с колежката му Даяна Ханджиева, ала те не бяха официално потвърдени. Борисова пък все още не се е показвала с друг с мъж и по всяка вероятност засега не се чувства готова да се впусне в нови любовни отношения.
Източник: Лупа
Саня Борисова в тежко финансово положение след развода, кърпи бюджета с хонорара от „Фермата”Вече повече от година Саня Борисова и Ники Илиев са официално разведени. Актьорите имаха дългогодише…Sep 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!