Гинка Кесякова разцъфна без Радев: Бившата съпруга на президента извая манекенски форми СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата съпруга на президента Румен Радев – банкерката Гинка Кесякова, е изваяла страхотна фигура досущ като манекенка, видяха фотографите на “Ретро”. Красивата банкерка винаги е изглеждала перфектно, но сега е още по-вталена и младолика.
Известно е, че Гинка поддържа форма с редовен спорт и природосъобразно хранене. Тя е почитателка на сутрешния джогинг, походите в планината и екстремното колоездене. Заради хобито си дори се е обзавела с велосипед за професионалисти и специализирана екипировка. През зимата пък не пропуска ски сезона, за да се спуска по пистите. В любов към спорта Кесякова възпитава и децата си от Румен Радев. Синът им Георги е футболен талант с амбиции за професионална кариера, а дъщерята Дарина практикувала гмуркане, което обаче вече отстъпило пред голямата и страст – театъра.
Първата съпруга на Румен Радев с бебе: Гинка Кесякова почерпила колеги и приятелиПървата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за появата на бебе, научи „Ретро“. Преди …Jul 11 2019vijti.com

Припомняме, че неотдавна Гинка се е подложила на козметични интервенции, за да сияе лицето й, и е изгладила до съвършенство бръчките по челото си. Покрай новата си тръпка с неизвестен господин, с когото Кесякова бе засичана преди време, тя прибягнала до изключително популярните филъри, с които освежила кожата си. Резултатът е налице – сега изглежда поне с 10 години по-млада. “Напоследък Гинка буквално е разцъфнала. Очевидно е превъзмогнала раздялата с бившия си мъж, не спира да се забавлява и личният є живот є носи удовлетворение”, коментират хора от обкръжението и.
Банкерката очевидно е много добре организирана, тъй като успешно съчетава и служебните ангажименти с грижите за дома и децата. Преди дни тя бе забелязана от фотографите на “Ретро” да пазарува след работа за семейната вечеря. Кесякова отново заложи на здравословните храни и сложи в количката си предимно плодове и зеленчуци, риба и качествени млечни продукти.

Преди няколко месеца първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за появата на бебе, научи „Ретро“. Оказа се, че семейството на Гинка Кесякова се е разширило с още един член. Екссъпругата на президента била на върха на щастието, че е станала леля за трети път.
Братът на Кесякова – Тошо, се е сдобил с трето момиченце, а повече от него и половинката му Цвети се вълнувала само лелята Гинка. Тя вече успяла да зърне и прегърне третата си племенничка и дори си взела няколко почивни дни от работа, за да прекара време със семейството си в родния Пловдив, където роднините ѝ живеят и до днес. Банкерката отрупала бебето с хубави подаръци и нямала търпение да дойде време за дългия ѝ летен отпуск, част от който щяла да посвети на пеленачето и другите си две племеннички.
Източник: Ретро
Бившата на Румен Радев грее от щастие: Гинка Кесякова подмладена от хобито сиБившата жена на президента Румен Радев грее от щастие. Гинка Кесякова очевидно е щастлива – лицето й…Mar 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!