Бившата на Румен Радев грее от щастие: Гинка Кесякова подмладена от хобито си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата жена на президента Румен Радев грее от щастие. Гинка Кесякова очевидно е щастлива – лицето й е озарено като след козметични процедури, усмивката й излъчва спокойствие и любов, личи от новата й профилна снимка във Фейсбук.
„Красива и отвътре и отвън“, констатират приятелките й в коментари под фотоса.
Кесякова, която е банкова чиновничка, разпуска в планината. В перфектна форма и прекрасна усмивка дамата позира на планински снежен фон, в разперени в знака за победа пръсти на ръцете.
Гинка е щурмувала планината в навечерието на първа пролет, на 18 март.
Бившата съпруга на президента Румен Радев – Гинка с нов тайнствен мачо (СНИМКИ)Бившата съпруга на президента Румен Радев и майка на двете му деца Гинка Кесякова има нов мъж до себ…Feb 7 2019vijti.com

Определено Гинка Кесякова младее и хубавее все повече и повече, откакто съпругът й се разведе с нея и я остави сама да се грижи за двете им деца Дарина и Георги.
Самата Кесякова признава, че поддържа дух и тяло с алпинизъм и непрекъснат спорт. Не е тайна, че тя тича за здраве в парка и дори е заснемана от папараци в спортен екип.
Нейни близки издават, че тя непрекъснато е по планините и когато времето се затопли, дори се качва с колелото си по чукарите. Както става ясно от профила й във Фейсбук, дори навръх Нова година Кесякова не е била в София,
а на хижа в планината.

Що се отнася до децата й – синът Георги и дъщеря й Дарина, то и двамата се бунтуват типично по тийнейджърски и категорично отказвали да я придружат на кратките й ваканции сред природата. Вместо това предпочитали да са в компанията на техни приятели.
Откакто се е разделила с Румен Радев, Гинка Кесякова е страстна планинарка и се възползва от всяка свободна минута, за да се наслаждава на хобито си.
За разлика от мнозина, тя изобщо не се плаши от екстремните и сурови зимни условия, дори напротив – те разпалват още повече манията й към тежки планински преходи.
Припомняме, че в края на миналата година Кесякова изкачи Черни връх при изключително лошо време, разминавайки се на косъм от фатално падане, пише retro.bg.

Източник: Разкрития.ком
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава предизвикаха истинска еуфория в обикновено столично бистроРумен Радев и съпругата му Десислава са свалили критериите си и вече вечерят сред народа, пише Ретро…Mar 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!