Великата Йорданка Христова лъсна в долнопробна реклама за отслабване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На меко казано странна реклама за нечуван препарат за отслабване, който набира балъци в социалните мрежи, се натъкна репортер на Lupa.bg. Хранителната добавка, която се продава само с поръчка по интернет, се рекламира с лицето и тялото на естрадната ни дива Йорданка Христова и твърдението, че тя е отслабнала със 17 килограма благодарение на „чудотворния“ препарат.
Верни на журналистическия си нюх, че Данчето едва ли се е навила да рекламира подобен странен продукт, се свързахме веднага с нея: „Става въпрос за абсолютен фейк. Приятели ме предупредиха в последните дни, че са срещали въпросното менте с моя образ, но тъй като бях заета със снимки, нямах време да реагирам до момента.
Синът на Йорданка Христова е мечта за необвързаните дами: Красив и богатСинът на Йорданка Христова е натрупал завидно състояние Синът на естрадната легенда Йорданка Христов…Aug 6 2019vijti.com

Моля ви, предупредете обществеността, че става въпрос за пълна измама“, каза певицата пред Lupa.bg.
Йорданка Христова се зарече, че ще съди създателите и разпространителите на подвеждащата реклама. Наше разследване показа, че въпросният продукт за отслабване залива социалните мрежи чрез фалшиви руски профили, които скоростно се закриват. Това е поредният скандал с менте хранителни добавки, след прочутия „Липовон“ на фитнес инструктора Ричард Величков. Който обаче поне имаше доблестта да рекламира опасното вещество със собственото си лице.

Припомняме, че Йорданка Христова е поредната българска знаменитост, пропищяла от „Топлофикация“. Наскоро певицата изгоряла с 4 хиляди лева заради сметка, за която изобщо не била уведомена.

Данчето сподели, че в продължение на 3 години не получавала ни вест, ни кост от дружеството, докато в един момент не ѝ дошло съобщение, че дължи огромна сума пари. Всъщност първоначалното ѝ задължение било само 500 лева, но тъй като не знаела за него и не го погасила в сроковете, от парното я дали на частен съдебен изпълнител и се наложило да даде над 4 бона на вятъра. Всъщност тя и семейството ѝ притежавали ателие зад хотел „Плиска“ и решили с двете ѝ деца да го продадат.
Оказало се обаче, че дължали 8 хиляди за отопление, без никой никога да е живял там и при положение че радиаторите били свалени отдавна. Естрадната звезда толкова се ядосала и възмутила, че решила директно да отиде при началника и да му потърси сметка за несправедливостта.

За доказателство тя носела и бележка от домоуправителя на кооперацията, че тя и роднините ѝ никога не са обитавали малкото жилище. След куп разправии и строшени нерви от дружеството все пак направили малък компромис и склонили поне да ѝ опростят лихвите. „Платих „само“ 4 хиляди лева. Много е тъжно това – че ни ограбват дори държавни и общински фирми. Възмутена съм от държанието им към абонатите. Потърпевша съм от тях, дала съм им много грешни пари“, коментира яростно изпълнителката. За момента обаче тя не смятала да си търси правата по съдебен път, защото не ѝ се разправяло повече.
Източник: лупа
Йорданка Христова изгоря с 4 бона: Пратиха на естрадната звезда съдия-изпълнителЙорданка Христова е поредната българска знаменитост, пропищяла от „Топлофикация“. Наскоро певицата и…Jul 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!