„Игри на волята“ промени живота на участничка: Анита разказа какво й е дало участието в „Игри на волята”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата елиминирана участничка в „Игри на волята: България” Анита от отбора на Прабългарите, напусна шоуто с променен мироглед и укротени емоции. Тя споделя, че шоуто й е дало много. Анита изправи срещу Амелия-Мира от отбора на Славянине, като двете минаха през общо пет етапа. По-добра се оказа Амелия-Мира, която първа развя знамето на племето си и така Анита стана първият участник, който напусна приключението.
Въпреки ранната си елиминация обаче, Анита сподели, че е успяла да пренареди емоциите си след загубата и най-важното – да извлече нужната поука от нея.
„Аз излязох с много противоречиви емоции. Голямата ми болка не е, че загубих битката, а че племето ме елиминира. Все още няма сплотеност в Прабългари”, призна Анита в „Събуди се” по Нова телевизия. И добави:
Зрители алармират: Голям гаф сътвори Алекс Сърчаджиева в „Игри на волята“Aлeĸc Cъpчaджиeвa cътвopи бpyтaлeн гaф в „Игpи нa вoлятa“ Cтpaшeн гaф ca дoпycнaли cцeнapиcтитe нa „…Sep 11 2019vijti.com

„Все пак само една седмица бяха заедно, всеки човек е различен, имаше разделение според професиите и между половете.
Най-голямото изпитание беше животът на този плаж. Там няма храна, няма четки за зъби, няма никакви хигиенни материали”.
За Анита обаче, „Игри на волята” е било истинско предизвикателство, което въпреки краткостта си, е успяло да промени живота й. Най-малкото, защото досега никога не й се е налагало да оцелява на самотен остров.
„Първата вечер буквално спахме под звездите, защото нямахме дори навес. Но това не се оказа толкова лошо. Като изключим факта, че бях реално с непознати хора и всички бяхме гладни, на мен всъщност ми хареса.

Зарадва ме тази връзка с природата. До този момент никога не бях спала на открито, дори със спален чувал. И се оказа, че е много хубаво”.
За чаровницата най-голям бонус от участието й в шоуто е най-вече усещането, че ще успее да се справи с трудната ситуация. Тя дори признава, че е предчувствала, че точно това ще й се случи.
След „Игри на волята”, които тя ще продължи да следи с голям интерес най-вече заради сина си, чието участие продължава, животът й ще продължи в обичайния си ритъм.
Най-голямото желание на Анита сега е синът й да успее да пребори обстоятелствата и най-вече вътрешните си бариери, и да стигне до финала.
Източник: show.blitz.bg
Голям срам с визията на Алекс Сърчаджиева в „Игри на волята“Bизиятa нa Aлeĸc Cъpчaджиeвa ce oĸaзa ĸpaдeнa oт cepиaл! Πpeди дa e тpъгнaлo в eфиp, нoвoтo шoy нa H…Aug 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!