Кали чака четвърто дете от четвърти мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолкпевицата Кали очаква четвърти наследник, научи HotArena.Бебето й е плод на любовта й с 4 години по-младия от нея Атанас, с когото
певицата има връзка около половин година. Аферата им стартирала дни след като се раздели с Влади – баща на третия й син.
Според думите на приятелка на Калаи тя била заченала от новия си приятел и съвсем скоро семейството й ще се увеличи с още един член. Думите на нейната дружка се потвърждават и от факта, че Кали е спряла цигарите и алкохола, когато ходи на участия. Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на друг. Кали изгонила големия си син от дома си, тъй като бил пълнолетен и трябвало да се оправя сам с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.
Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния влак за зачеване и да върже още един богат мъж.
Кали отсече: За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпакКали проговори за настоящите отношения с бащата на третото си дете – Владимир. Поп фолк изпълнителка…Apr 19 2019vijti.com

Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.
Певицата има трима синове от трима различни мъже. За първия не се знае почти нищо, вторият – Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни. Приятелка на фолкпевицата я издаде, че е бременна, пише show.blitz.bg.
Припомняме, че Кали наскоро обяви официално, че би искала мъжът до нея да е заможен, за да може да се грижи за семейството. „Не бих предала сърцето, любовта и тялото си за пари.

Но, разбира се, предпочитам човекът до мен да е успешен и заможен, да има възможност да се грижи за семейството си. За мен мъж, който не печели добре, е търтей и тъпак. Нормално е да бъдеш с някой умен, нали? Е, има и мъже, на които просто са им се случили нещата, отнякъде им се изсипало…“, казва Кали.
Дали певицата този път ще случи и ще намери така желаната половинка, тепърва предстои да разберем.
Източник: Хотарена
Симона от „София ден и нощ“ проговори за живота си след риалитото и разказа дали е била гадже с някой от сериалаСимона от „София ден и нощ“ продължава подобаващо живота си след края на интересната риалити поредиц…Jun 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!