5 съвета за разширените вени, които ще ви помогнат да се отървете от тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разширените вени са проблем при много жени. Те се появяват под кожата и имат пурпурен или лилав оттенък. В резултат, краката вече не са приятна гледка през панталони, поли и чорапогащи.
Обикновено разширените вени се появяват върху глезените, прасците и бедрата. В повечето случаи, те са резултат от една от тези три причини: генетично предразположение, лошо кръвообращение и лоши навици.
Ако забележите появата им, трябва да вземете мерки за запазване на красотата на краката си и да предотвратите появата на разширени вени в големи количества.
За да се реши този проблем, някои жени прибягват и до хирургически процедури. Но не бързайте да прибягвате към такива радикални мерки, защото ние ще ви кажем как да направите разширените вени незабележими.
Лесен начин да се справим с разширените вени: Само един продукт и 15 минути на денОт разширени вени страдат предимно дамите, но се случва разширени вени да измъчват и господата Разши…Sep 9 2019vijti.com

Лечение на разширени вени
Ябълковият оцет
Ябълковият оцет перфектно тонизира кожата и в същото време отпуска мускулите. Той също помага за подобряване на кръвообращението.
Вземете парче плат и го навлажнете с ябълков оцет. След това приложете директно към местата, където имате разширени вени и оставете 20 минути да действа. Ако правите тази процедура на дневна база, ще бъдете приятно изненадани от резултатите.

Спете с леко повдигнати крака
Това не означава, че трябва да ги качите на тавана. Достатъчно е да ги повдигнете малко, поставяйки ги на възглавница например. Така значително ще улесните движението на кръвта в краката и по този начин ще се предотврати появата на тези разширени вени. Отлична профилактика!
Не забравяйте за антиоксидантите
Пийте всеки ден чаша пресен портокалов, от грейпфрут, или доматен сок. Това ще ви бъде полезно във всяко отношение. В крайна сметка, антиоксидантите, които се съдържат в тях са в големи количества и са много важни за подобряване на кръвообращението, насищане на кръвта с кислород и повишаване на тонуса като цяло.
Също така можете да консумирате плодове като малини, киви, лимон и ягода.

Средства, съдържащи авокадо и шипка
Маслото от шипка доста често се използва в индустрията за красота, тъй като има много благоприятен ефект върху състоянието на кожата. В комбинация с авокадо ще получите чудесно средство да се справите с досадните разширени вени на краката.
Ще ви бъдат необходими половин авокадо и 10 капки масло от шипки. Те се смесват и получената каша се нанася с кръгови движения върху проблемните зони в продължение на 15 минути. Измийте с хладка вода.

Студен душ за краката
Той е много ефективен, ако се прави редовно. Отделете 5 минути от времето си, в който да направите масаж на краката.
По този начин, можете да се намалите възпалението на разширени вени – те няма да са толкова ярки и ще подобрите кръвообращението. И, разбира се, се почувствате свежестта и лекотата в краката, което е много хубаво в началото на един нов ден. Ние препоръчваме това да ви стане навик и да го правите всеки ден.
На пръв поглед, тези съвети са много прости. Но повярвайте ми, те имат своя забележителен ефект!
Желаем ви здраве! Споделете тези съвети с вашите приятелки!
Източник: отбаба
Руската народна медицина бори разширените вени с отвара от зелени домати – има десетки илачи, но това работи безотказноСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …May 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!