Лесен начин да се справим с разширените вени: Само един продукт и 15 минути на ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От разширени вени страдат предимно дамите, но се случва разширени вени да измъчват и господата
Разширени вени, оток, умора – всичко това може да създаде много тревоги и да бъде причина за един дълговременен дискомфорт. Факт е, че жените се грижат повече за ликвидиране на целулита, отколкото за облекчаване на състоянието при разширени вени. И все пак, длъжни сме да напомним, че разширените вени са един доста често срещан проблем, пише lekuva.net
Поради тази причина Lekuva.net споделя с вас една много лесна, ефективна и приятна за краката рецепта. За нея ви е необходим само един продукт и да отделите по 15-20 минути на ден.
С помощта на тези листа направо се преродих: Отървах се от разширени вени и главоболие, а паметта ми също се подобриСамо някои хора знаят, че дафиновите листа, които се използват в кухнята, могат да бъдат много полез…Aug 7 2019vijti.com

Тази рецепта е много добра и ако се оплаквате от продължителни периоди на умора на краката.
Какво ще ви трябва?
Сурови картофи и найлоново фолио.
Количеството на картофите зависи от големината на мястото, което сте решили да наложите.
Настържете картофите, като не изхвърляте сока. Сложете ги в хладилника да се охладят, или може направо да ги метнете във фризера. Когато са достатъчно студени, изкарайте ги и ги наложете върху крака.

Преди това може да намажете кожата със сока, който са пуснали картофите. Сложете отгоре фолиото. с което ще завиете добре крака, така че да не изпадат картофите.
Задръжте тази маска в продължение на половин час. След това внимателно развийте и измийте крака.
Маската от картофи чудесно тонизира съдовете на краката! Ще почувствате облекчение веднага, особено ако в близост до вените се наблюдава оток.
Споделете този ценен съвети с близки и приятели в социалните мрежи. Може би те не са наясно, че е налице едно толкова достъпно и много ефективно лечение и облекчаване на състоянието при разширени вени.

Ето и още идеи:
Лечение с Алое Вера: Това е едно от най-добрите лечения. За да го направите, просто трябва да премахнете месестата част на листа от алое вера и да извлечете кристала. След това трябва да го затоплите, докато стане малко топло и да се приложи към засегнатата зона. Ако искате, можете да го използвате като компреси през нощта и да ги отстранявате сутрин, когато се събуждате.
Ябълков оцет, моркови и алое вера: Смесете ябълков оцет, моркови и алое вера гел в блендер, докато получите хомогенна смес. Нанесете върху засегнатата област и оставете да действа най-малко 30 минути. След това отстранете с много студена вода.
Източник: Lekuva.net
Страдате ли от разширени вени: Какви съвети и упражнения препоръча специалистът доц. д-р Андриан Тонев (ДИАГРАМА)Доц. д-р Андриан Тонев, д.м. завършва Медицински университет – София през 1994 г. От 1995 до 1997 г.…May 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!