Разводът съсипа Бранко Салич: Никой не би предположил, че бившият съпруг на Ани Салич си изкарва прехраната по този начин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разводът с една от най-популярните телевизионни водещи Ани Салич, е преобърнал на 180 градуса живота на бившия й съпруг Бранко Салич. Сърбинът, който дълги години бе продуцент в Би Ти Ви, днес намира препитания като общ работник в риалити проекта на Иван и Андрей – „Фермата“!
Това разкри в светското предаване на ПИК TV драг-кралицата и светска хроникьорка Елза Парини.
„Допреди началото на снимките, Бранко Салич е бил общ работник по време на строежа на снимачните сетове. Строял е съоръженията за шоуто. Интересно как от висините на телевизията е стигнал до там. Най-вероятно е във финансови затруднения. Но всички от екипа казаха, че е добър мъж, че би направил и на мравката път, обича животните и природата, много трудолюбив и с много умения“, заяви Парини.
Подиграха се с Ани Салич: Лицето на водещата изглежда повече от нелепо СНИМКИАни Салич бързо се превърна в център на внимание покрай темата за заплатата и имотите си. Тогава тов…Aug 31 2019vijti.com

Сърбинът и Ани имаха тежък развод преди три години, но отношенията им не вървяха доста преди това. Продуцентът изхвръкна от редиците на Би Ти Ви през 2013 г. и се покри. По едно време се чу, че се е поболял от мъка покрай раздялата с тв звездата и дори на няколко пъти бил приеман в болница.
Припомняме, че два развода са белязали живота на новинарката Ани Салич, узна HotArena.
Само най-близките й знаят, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата имала друг съпруг.
Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите й стъпки на малкия екран. Тогава Салич се представяла с фамилията Златанова.

Така и поискала да я изписват на екрана в началото на новинарската емисия. По онова време Ани била едва на 25 и не обичала да говори за личния си живот.
Единственото, което се знае за първия й съпруг е, че е строителен предприемач с големи възможности. Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да бъде обикновена домакиня, а да прави кариера в ТВ бранша.
Именно работата я среща с втория й съпруг и баща на двете й деца Бранко, който тогава бил технически директор на телевизията. Двамата се женят през 1998 година, а почти 20 години след това последва и раздялата им.

Макар и без официално потвърждение на новината, факт е, че Ани побърза да си върне моминската фамилия Валеова, въпреки, че за зрителите е с доста по-познатата Салич.
Тя се отбеляза като „необвързана“ във Фейсбук, а за 50-годишния си юбилей си пожела нова любов, предават от Ретро.
Източник: ПИК
Ани Салич крие брак със строителен предприемач: Два развода са белязали съдбата на новинаркатаДва развода са белязали живота на новинарката Ани Салич, узна HotArena. Само най-близките й знаят, ч…Aug 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!