Последни новини за хладнокръвните убийци от случая Негован

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двамата хладнокръвни убийци от случая „Негован“ са на нож помежду си. Те не могат да се разберат и си прехвърлят вината за това кой е дал идеята да убият и разчленят треньора по борба Йордан Атанасова и жена му Марияна.
Това стана ясно вчера в Софийския апелативен съд, който ги остави за постоянно в ареста, пише в. „Телеграф“
Двамата бяха арестувани в края на миналия месец, след като стана ясно, че са ликвидирали семейства Атанасови. Те очаквали в дома им да открият 60-70 000 евро.
Пламен Шлапаков и аверът му Георги Нанчев отново криеха лицата си в съда вчера.
Психологът Христо Монов с разкрития за убийците от Негован и насилниците от СотиряПсихологът Христо Монов разкрива защо умират традиционните телевизии и как ги поглъща интернет. Експ…Sep 3 2019vijti.com

Те не отговориха на нито един въпрос, но успяха само да смотоляват, че съжаляват за извършеното зверство.
Магистратите обаче не им повярваха и ги върнаха в килията.
След заседанието стана ясно, че и двамата са направили пълни самопризнания, които се припокриват, но само по един въпрос не успяват да се нагодят.
Майсторите дограмаджийй се топели един друг в това кой е инициаторът на злокобното двойно убийство.
Смята се, че автор на идеята за убийството е Георги Нанчев, който познавал семейството на треньора по бокс от 15 години.
Той редовно им ремонтирал жилищата, спечелил доверието им и така научил, че преди време са продали жилище за 60-70 000 евро.

Смятал, че пачките са в дома им в блока на столичния булевард „Витоша“.
Така започнал да обсъжда идеята с Пламен и двамата се разбрали да ликвидират пенсионерите. Планът им бил мислен около година, а преди няколко месеца и изпълнен.
Магазинът, от който са купили бидоните, обаче ги издал, тъй като камерите снимали как излизат от там със закупените стоки. Именно в бидоните майсторите натъпкали разчленените останки на Йордан и Марияна.
Тъй като главите им не се побрали, ги отрязали и сложили в найлонови торби.
Разплитането на престъплението стана, след като рибар видял изплувал човешки череп.
За първи път разследващите разбраха първо кои са убийците, а след това стигнаха до самоличността на жертвите.

„Тези не са ниско интелигентни хора, като онези от Сотиря. Напротив. Високо интелигентни са. Планирали са деянието много дълго. Те нямат никакво уважение към човешкия живот. Адвокатите са ги посъветвали да кажат пред съда, че съжаляват. Иначе те въобще не съжаляват“, категоричен е Христо Монов. Социопатите били много добре изглеждащи хора, ухаещи и усмихнати хора с лидерски амбиции. Много трудно можело да се разбере, че са такива“ – коментира случая психологът Христо Монов.
Източник: Petel
Убитият в трагедията край Негован треньор по борба Йордан Атанасов навремето тренирал Жоро ИлиевУбитият треньор по борба Йордан Атанасов е бил близък с Жоро Илиев Излезе наяве неподозирано разкрит…Sep 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!