7 признака, които недвусмислено доказват, че имате много силно биополе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Силно биополе – добро здраве, високо самочувствие и развита биоенергия. Тези качества понякога не са достатъчни за постигане на успех. Въпреки това енергийната защита може да бъде развита чрез фокусиране върху 7 признака на идеалното биополе.
1. Ако аурата е чиста и силна, човек почти не боледува. Когато аурата е слаба, човекът е претоварен, има чести главоболия, появяват се хронични заболявания, той лесно настива. Понякога се появяват по-сериозни заболявания.
2. Едно силно биополе дарява своя носител с невероятния си късмет във всички дела. Грубо казано, хората със силна енергия винаги имат по-голям шанс да постигнат успех без много усилие.
Маг Ивайло: Сложете захар в ъглите на дома, за да изгоните магиитеПарапсихологът и ясновидец маг Ивайло Илиев е сред най-добрите феномени, специализирани в развалянет…Aug 27 2019vijti.com

3. Силното биополе се усеща, когато човек излъчва оптимизъм. Когато стоите до такъв човек, имате желание да действате, искате да завладеете света и виждате всичко в по-приятна светлина. Ако този човек е от противоположния пол, то е много лесно да се влюбите в него.
4. Проблемите стоят далеч от хората със силно биополе. Това не означава, че такива хора нямат никакви проблеми, те просто не им причиняват такъв дискомфорт.
5. Ако човек има силно биополе, тогава той най-вероятно е лидер. Да водите другите и да бъдете слаби, са две неща, които са напълно несъвместими едно с друго.
6. Силно биополе – силно тяло. Когато човек е силен психически, той е силен и физически. Той е издръжлив, бавно се уморява и винаги е готов да постигне нови висоти.

7. Умът е отворен. Тези хора не се страхуват да експериментират, разширяват границите, гледат отвъд хоризонта. Силната енергия не позволява да се страхувате от промените. Това отново доказва, че животът е динамичен. Животът постоянно се променя и трансформира.
Невъзможно е някой да има само два или три от признаците за силно биополе. Хората с мощна аура притежават и седемте, но те са развити в различна степен. Разбира се, че има отклонения и аномалии, но като цяло всеки от изредените седем признака се задълбочава, колкото по-силно е енергийното поле. Затова работете над мислите и възгледите си върху света и хората – тогава ще дойдат и благотворните промени.

Важно е да не се отказвате още в самото начало, а да продължите по посоката, която сте поели без страх и колебание.
Източник: Ретро
Иконата на света Богородица в Лопушанския манастир цери болни и помага на хора в бедаТова разказват хората, които живеят в село Георги Дамяново, Северозападна България. Селото се намира…Jul 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!