Иконата на света Богородица в Лопушанския манастир цери болни и помага на хора в беда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това разказват хората, които живеят в село Георги Дамяново, Северозападна България. Селото се намира в близост до Лопушанския манастир и местните често посещават светата обител.
Иконата е открита в помещение към манастира от монаси, които живеят там. Тя е сложена на централно място в параклиса Свети Йоан Предтеча. Много болни миряни и бездетни семейства са се докоснали до светинята с надеждата да бъдат излекувани и светата майка да им дари детенце.
Хората разказват, че още щом била поставена в манастира иконата сякаш станала по-светла и чиста, а образът на Света Богородица се озарил. Малко след като вярващите започнали да се докосват до нея и да я целуват, те изпитали облекчение и мир в душите.
Сложете в дома си тази икона, тя ще ви помогне за най-големите проблемиКсения Петербургска е започнала да твори чудеса и да помага на хората, най-вече на жените още прежив…Jun 7 2019vijti.com

Интересното е, че иконата е открита в съня на софиянка, която никога не е ходила в Лопушанския манастир. Пророческият сън на християнката показал къде е скрита иконата – зазидана в стената на стая, описана съвсем точно от жената. Игуменът я изслушал и накарал монасите да проверят дали е така. Според самия игумен именно каменното покривало запазило иконата от вредните влияния на въздуха.
Оттогава чудодейната икона е помогнала на много хора. Според вярващи целебната сила на иконата на Света Богородица се крие в невероятно красивия сребърен обков, който има. Обковът е на 340 години, според реставратори, а поне половината от тези 340 години иконата е била затворена в стената. Самият факт, че обковът е толкова стар означава според вярващи, че тази икона може да помогне поне при 340 заболявания.

Защо не всички икони могат да носят изцеление? Има две причини.
Ако на портрета е изобразен човек, който може да наслоява психическа енергия, а след това да я излъчва към останалите хора. Може да не е светец или дори може да не е християнин, но задължителни трябва да е почитан и уважаван човек или екстрасенс. Тези хора се раждат с много мощно биополе биополе
Друга причина е влиянието на общото биополе или така наречения егрегор.

Представете си какво ще стане, ако много хора вярват, че вие, без да сте светец или екстрасенс, може да лекувате. Цялата тази енергия ще бъде насочена към вас и вие самият е възможно да повярвате в тези на пръв поглед липсващи способности.
Така този човек или икона се превръща в източник на психическа енергия. Казват, че вярата лекува. Ако се вслушаме в онова, което казват за целебните икони, може да повярваме, че действително е така.
Източник: lekuva.net
Икона в портфейла: Не бива да я поставяте там, а също и в колатаМного хора поставят икона в портфейла си, в колата, както и на други различни от дома и църквата мес…May 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!