Миловидна блондинка плени сърцето на Милен Цветков: Водещият се уреди и с нова работа, и с нова жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милен Цветков може да се похвали и с нова работа, и с нова жена до себе си. Журналистът, който не е на екран от почти година, отново се завърна като водещ, но този път не с телевизионно предаване, а с интернет такова. В дните преди европейския вот Милен водеше предизборно студио във „Фейсбук“, кръстено „Избери страна в битката за България“, в което представяше кандидатите на „Демократична България“ за европейския парламент.
Най-вероятно форматът щял да продължи и занапред, отново с политически теми и гости. Милен бил доволен, че се захванал с подобен проект, защото първо получил добро финансово възнаграждение след дългите месеци на безпаричие и второ – си повдигнал самочувствието, понеже пак се радвал на зрителския интерес.
След близо година отсъствие от ефира: Милен Цветков отново се завръща като водещЖурналистът Милен Цветков, който не е на екран от август 2018 г., отново се връща като водещ. Този п…May 10 2019vijti.com

За доброто му настроение обаче допринасяла и новата жена в живота му, с която Цветков не криел отношенията си.
Очевидци доверяват, че журналистът често можел да бъде засечен да се разхожда и да интимничи с атрактивна русокоса мадама в центъра на столицата, без да се бои от любопитните хорски погледи. Въпросната блондинка обаче не била популярно и разпознаваемо лице, досущ като предишните половинки на тв водещия, който в последно време определено има склонност към жените със светли коси. Предишната му изгора също бе руса, а любовта им пламна по време на общата им работа в „Часът на Милен Цветков“, където по-младата от телевизионера дама бе редактор.

След като обаче предаването бе свалено от ефира на Нова телевизия, пътищата им се разделили.
Припомняме, че Милен си тръгна от медията през август 2018 г. „Данните сочат, че в късните часове аудиторията ни предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“.
Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с нас“, гласеше тогава официалното становище на Нова телевизия. После се разбра, че Цветков е бил офертиран да стане коментатор при Гала, но отказал, защото не мислел, че се вписва в предаване тип „клюкарник“.
Източник: Ретро
Милен Цветков остави апартамент за 200 бона на бившата си женаБившият телевизионер Милен Цветков, който има две деца от две различни жени, така и не случи на жена…Mar 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!