Японските самураи са пазели в тайна това лекарство в продължение на векове: Лечебен тоник за здравословни проблеми с костите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Имате ли здравословни проблеми с костите или често се чувствате уморени? Решението за вас може да бъде старинно лекарство по рецепта на японските самураи.
Пригответе си този лечебен тоник и се заредете с необходимата енергия, а ще направите и чудо за здравето на костите си. Предимството на тази напитка е в това, че организмът ви извлича от нея по най-добрия начин всички полезни съставки – витамини, протеини и калций.
Ето как да я приготвите:
Вземете едно прясно яйце и го поставете в 150 мл ябълков оцет. Яйцето трябва да престои в оцета седем дни.
Вече няма болка: Откакто приемам по 1 лъжица от този природен лек ставите и костите ми се регенерирахаБолките в глезените, костите, краката и гърба са нещо, което с годините става все по-редовен и непри…Jul 16 2019vijti.com

През това време оцета разгражда черупката на яйцето. В края на седмицата, единствената част от яйцето, която все още не се е разпаднала, е прозрачната мембрана, която се намира в черупката. Отворете мембраната, върнете яйцето в оцета и разбъркайте добре. Консумирайте по една чаена лъжичка от тази мощна напитка три пъти дневно, като я смесвате с чаша топла вода.
Самураите считали този лековит тоник за важен източник на сила и мощ. Едно яйце съдържа около 1800 милиграма калций. Дневно препоръчваният прием възлиза на 400 милиграма. Жълтъкът съдържа витамин Д и самураите вярвали, че тази комбинация ще допринесе за дълъг и здравословен живот.

Коя е най-добрата диета за подобряване на състоянието на костите и ставите?
За да подобрите състоянието на костите и ставите, трябва да последвате 2 много важни специфични съвета:
Прочистваща диета: Започнете своето домашно лечение, като елиминирате токсините, които увреждат клетките и разболяват тъканите. Те отслабват организма по начин, стимулиращ остаряването на костите и ставите. Натрупването на вредни елементи отслабва хрущяла, а също така предизвиква загуба на костна маса.

Знаете, че газираните напитки и храните, богати на мазнини, водят до съществена загуба на калций – елемент, изключително важен за здравето на костите и зъбите. Затова, като първа стъпка от оздравителния план в домашни условия, съветваме ви да започнете прочистваща диета.
Обновяваща диета: Каква е целта на обновяващата диета? Да снабдите тялото с жизненоважни ензими, които изграждат наново хрущялите и стимулират клетъчната регенерация. Тъканите, които са свободни от токсини, но са богати на минерали и витамини, са ключ към по-здравата ставна система.
Източник: Отбаба
Откакто приемам по 1 лъжица от този природен лек ставите и костите ми са като чисто новиБолките в глезените, костите, краката и гърба са нещо, което с годините става все по-редовен и непри…Apr 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!