Антон Радичев бесен на бившия си зет: Богомиле, как така купуваш нова кола, щом нямаш пари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антон Радичев негодува с основание, задето бившият мъж на дъщеря му Богомил Грозев си е купил нова кола, а още не го е освободил от бремето на жилищна ипотека, научи HotArena. Актьорът стана гарант за кредита, когато щерка му и водещият на Нова телевизия все още бяха здраво и сплотено семейство.
„От вестниците разбирам, че си е взел лимузина. Как може такова нещо, при положение че аз отговарям пред банката за заема му? Уж няма 3 хиляди лева, за да си плати таксите по прехвърлянето на ипотеката, а има пари за пореден автомобил.Антон Радичев пак бере ядове с Богомил Грозев, водещият отново преметна бившия си тъстБогомил Грозев пак върза тенекия на Антон Радичев. В началото на годината водещият на Нова телевизия…Mar 24 2019vijti.com

Беше ми обещал да оправи нещата, но ми се покри, неоткриваем е за мен. С Кристина са разведени от няколко месеца, а все още няма развитие по моя въпрос. 20 години ли ще живея под този стрес? Страхувам се, че ако някой ден бившият ми зет престане да си внася вноските, ще ми потропа на вратата съдия изпълнител и ще ми конфискува апартамента”, сподели пред „Уикенд” звездата от „Оркестър без име”, „Етажна собственост” и „Клуб НЛО”. И за пореден път го призова от страниците на вестника ни да уреди нещата.
Припомняме, че на 7 юли Антон Радичев стана на 72, но съвсем не му беше до празнуване.

Актьорът, който има зад гърба си участия в над 40 киноленти и десетки театрални постановки, продължава да чака бившият му зет Богомил Грозев да прехвърли ипотечния си кредит, чийто гарант в момента е жилището на актьора.
Големият актьор с прякор Баба Тонка не крие страховете си, че може да изгуби във всеки един момент дома си, пише „Уикенд”.
А новинарят се крие от гаранта си и не прехвърля кредита на свое име! „Това ми е болната тема. Още не е направил нищо по въпроса. На 14 януари беше делото по развода им с дъщеря ми. Официално е разтрогнат вече бракът, но по моя случай няма развитие”, споделя актьорът пред изданието. И добавя още:

В началото на годината Богомил ми каза, че след седмица ще ми се обади и ще оправим нещата. Като мина време, звъннах на майка му. Тя само каза, че ще му предаде, че съм го търсил. Писах му и съобщения, но ядец. За какво е всичко това, не мога да разбера? Той явно засега си плаща кредита, защото ако не го прави, да са ми взели жилището от банката.”
Припомняме, че Радичев е в такова стресово положение от дълго време, защото преди години е заложил собствения си апартамент като гарант, за да могат дъщеря му и зет му да си построят дом.

„Грозеви си имат няколко имота. Редно е Богомил да си прехвърли ипотеката на техен имот. Но колко ли още ще трябва да чакам?”, недоумява актьорът.
От разговора с Антон Радичев става ясно още, че той предпочита вечерните новинарски емисии на Нова телевизия, за да не засича бившия си зет в сутрешните.
„Не съм го проклинал! Ерген ли е, не е ли, има ли жена до него и т.н. не ме интересува изобщо! Той ми е никакъв, разведен е вече с дъщеря ми”, завършва с болезнена откровеност актьорът.
Източник: хотарена
Антон Радичев с влошено здраве заради бившия си зет: „Такова притеснение няма как да се прикрие. Отразява ми се“Антон Радичев живее в истински ужас, заради който напоследък често вдига кръвно, научи репортер на „…Feb 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!