Жестоките убийци от Негован с още жертви: Проверяват как са починали и други техни клиенти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полицията проверява всички адреси, където двамата изверги Пламен Шлапяшки и Георги Нанчев са извършвали ремонтни дейности. Според разследващите не се изключва версията убийците да са извършили и други престъпления към хора, които са ги наемали в домовете си.
За момента има подаден сигнал за възрастна жена на 85 години, която според нейните роднини е починала при мистериозни обстоятелства, а след това близките й установяват, че са сменени партидите на апартамента, който притежавала в столичния квартал Гео Милев. Заместник-директора на Национална полиция Николай Хаджиев заяви, че за момента не са открити конкретни данни, които да свързват двама убийци с други съмнителни случаи, но работата по случая и събиране на доказателства продължават, като не се изключва да се открие нов случай, но за момента подобни данни няма.
Топ криманалист: Убийците от Негован са имали повече от мъжка дружбаУбийците от случая „Негован“ Пламен Шляпашки и Георги Нанков са имали повече от мъжка дружба. Тяхнат…Aug 30 2019vijti.com

Припомняме, че както агенция ПИК съобщи в сряда сутринта Пламен и Георги бяха арестувани в село близо до София, след като повече от седмица полицията ги е следила и са установили, че именно те са извършителите на жестокото убийство на треньора по борба Йордан Атанасов и съпругата му Мариана. Двамата изверги, които извършвали ремонти в жилищата на възрастните хора първо ги застреляли, а след това разчленили телата им в банята, натоварили ги в бидони и ги хвърлили в язовира край Негован. По случая са работили повече от 75 служители, които са стигнали първо до извършителите, а след това до идентифициране на жертвите.

Проговори и съпругата на единия от убийците в Негован
Грижеше се за семейството си. Само той работеше. Разчитахме на него. Просто съм потресена. Това каза жената на единия от обвинените в двойното убийство край Негован Пламен Шляпашки пред Bulgaria On Air.
Пламен е баща на две деца и е живеел със семейството си в столичния квартал „Дружба“. Според жена му е изхранвал изцяло семейството от работата си в Техническия университет.
От думите ѝ става ясно, че не е знаела за неговите планове, а за случилото се е разбрала вчера в 11 часа.
„Той нищо повече не ми каза“, допълни тя.

По данни на прокуратурата първо е станало ясно кои са двамата похитители, а чак след това се е стигнало до имената на жертвите, чиито тела бяха открити преди 11 дни, разчленени в бидони в язовира край Негован.
Източник: ПИК
Дъщерята на единия от килърите в Негован изкара интересна версияГаля, дъщерята на Пламен Шляпашки, се съгласи да разкрие своята версия за случилото се с баща й. Зае…Aug 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!