Десислава Радева пуши в петзвезден хотел в Ню Йорк и активира аларма: Евакуират клиентите, НСО се чуди как да я покрие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Десислава Радева е спретнала безпрецедентен гаф при визита на президента Радев в Ню Йорк, стана ясно след скандалната оставка на шефа на НСО Данчо Дяков.
Съпругата на държавния глава си позволила да пуши в скъпарски нюйоркски хотел и така задействала противопожарната аларма. Охраната на хотела реагирала бързо и нахлула в стаята. Целият хотел бил евакуиран.
На представителите на НСО коствало доста, за да покрият „първата“ дама.
Въпреки конфуза Радева не се отказвала да пуши по стаите на хотели и резиденции при посещенията на мъжа си в чужбина, което довело до напрежение между нея и служителите на НСО.
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – за НАП, за апартаментгейтРадева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста Съпругата на президента Ру…Aug 22 2019vijti.com

Както ПИК по-рано писа, скандалите в службата заради безцеремонното поведение на Десислава Радева са били ежедневие. Генерал Дяков фактически е имал двама началници – президентът и жена му. Десислава нареждала на НСО да возят фризьорите й из София и да й пазаруват.
Шефът на НСО генерал Данчо Дяков, стар приятел на президента Радев, е подал рапорт за напускане, огорчен от постоянните намеси на Десислава Радева в работите на службата, научи ПИК от два независими един от друг източника от високите етажи на „Дондуков“ 2.
„Госпожата си позволяваше да иска графиците за дежурствата на служителите и ги променяше самоволно. Последният скандал се случи, защото потърси сметка от охранителка защо е излязла в отпуска без да я предупреди. Това преля чашата“, информира източник на ПИК.
Всъщност генерал Дяков имал двама началници – Румен Радев и неговата съпруга.

Като Десислава била „баш шефът“, нейната дума била последна и държавният глава се съобразявал абсолютно с волята й, като често променял решенията си под давление на своята половинка.
„Така беше и във ВВС, така е и в президенството. Трудно се издържа в такава обстановка. Затова си тръгнаха и Елена Йончева, и Иво Христов, и сега генерал Дяков“, твърдят информаторите на медията ни.
Напрежението между Десислава Радева и генерал Дяков се отпушило още миналата година покрай прословутата сценка пред бутика на дизайнерката Невена на столичната улица „Фритьоф Нансен“.

Тогава ПИК разкри, че кортежът на НСО, превозващ президентшата да си купува роклички, е влязъл в забраненото и е запушил движението. Появи се и видео. Проведе се разследване, след което шофьорът на Радева бе глобен, въпреки че той просто е изпълнявал нарежданията на своята началничка.
„Генерал Дяков е мъж с достойнство и трудно прие цялата вина да се стоварва върху неговите служители.
Източник: ПИК
Шерцингер се облече като близначка на Деси Радева: Бившата любима на Гришо настояла изрично десенът на тоалета й да е същиятТоалетът на Никол е пълно копие на дрехата, която президентската съпруга избра да покаже по време на…Aug 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!