Глория най-сетне прости на баща си, изпил парите за абитуриентската й рокля

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Глория сложи край на спекулациите за отношенията с баща й Пенко, научи HotArena.
Примата на фолка сама е разкривала, че „благодарение“ на развода на родителите си е била изпратена на заточение в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му прости, че я е изоставил като малка и в продължение на години не се е сещал да я потърси.
Преди време певицата сподели, че най-тежко й е било, когато го е потърсила за абитуриентския си бал, за да му поиска пари за рокля, а той въобще не се трогнал от молбите й и не дал и пукнат лев на18-годишната си дъщеря. „За пиене имаше пари, а за мен и брат ми – не. Бях се зарекла никога да не му проговоря“, признава чалга легендата.
Глория за любимия си: Мястото ми е при истински мъжΠpeдпoлoжeниятa, чe Глopия имa нoвa вpъзĸa, зaпoчнaxa пpeди 2 мeceцa. Toгaвa тя пyблиĸyвa в oфициaлн…Aug 10 2019vijti.com

Тези дни певицата сложи край на коментарите. Певицата поздрави баща си, който е музикант и свири на кавал. Тя сподели снимка от свой концерт, на която таткото на Глория е на първия ред на неин концерт и с усмивка посреща ръката й, докато тя пее. „Честит рожден ден на моя баща, Пенко! Винаги на първи ред и в моето сърце! Обичаме те!“, написа Глория под снимката, предава „Уикенд“.
Припомняме, че бабата на певицата Глория Недка си отиде на близо 100 години. Певицата съобщи печалната вест в инстаграм. При баба Недка и нейният съпруг са израснали бъдещата прима на фолка и брат й.

Родителите й, които живеят в Русе, се развеждат и децата заминават за Две могили в бабиния дом.
Недка става тяхна втора майка. Там нямало много училища, затова Глория завършва средното си образование с направление “Механизатор в растениевъдството” и взема книжка за категория С. Още като ученичка обаче се насочва към музиката и става певица в оркестър “Извор”. ,След като баща ми ни изостави, мама работеше на няколко места, за да осигури прехраната ни. Нямах луксозни играчки, но въпреки това имах щастливо детство. Имах свободата да лудея на воля“, споделя изпълнителката.

Тя неведнъж е признавала, че като дете е дружала само с момчета и още оттогава се е научила да се бие. Тя и до днес си пада по всички по-мъжки спортове и коли. Гло се отплаща за грижите на Недка, като я води на море и ремонтира къщата в Две могили, снабдявайки я с нова техника. Приживе баба й се хвалеше с порасналата с внучка и нейната жертвоготовност да бъде в помощ на семейството си по всяко време, пише hotnews.bg.
Източник: Хотарена
Тъжна вест в живота на Глория: Певицата погреба най-близкия си човекБабата на певицата Глория Недка си отиде на близо 100 години. Певицата съобщи печалната вест в инста…Aug 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!