Лудост ли е да се върна в България: Не знам дали искам съвети или просто да разкажа за проблема си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Здравейте,
Не знам дали искам съвети или просто да споделя.
От 11 годишна живея в UK с майка ми. Тук съм завършила гимназия, университет, и от скоро работя. Имам приятел с които сме заедно вече 3 години и живеем заедно.
Имам всичко от което се нуждая, но винаги много ми е липсвала България. С приятеля ми се изнесохме преди 6 месеца, и сега сме в едно градче далече от майка ми и неговото семейство.
Снимки от битието на родни гастарбайтери в Англия показаха истинското лице на гурбетаПотресаващи снимки на битието на местни гастарбайтери в Англия ни изпрати наш читател. На фотосите с…Jul 15 2019vijti.com

Той следва тук, а аз работя – с голям зор и късмет си намерих точно такава работа каквато исках. Но извън работата нямам никакъв социален живот. Градчето е малко и няма много забавления, нито пък много хора на моята възраст (на 24 години съм).
Напоследък ме е обхванала някаква депресия, или по скоро едно чувство че всичко ми е все едно, дните ми минават като на сън, а около мен времето е все сиво и дъждовно.
Всяко лято гледам да се връщам в БГ, и това лято пак ходих. Веднага се почувствах по добре, но откакто се върнах в UK пак ми е едно такова никакво. Имам нужда да се чувствам у дома си и да не сам винаги чужденка, а това тук няма да стане.

Вече дълго време се чудя дали кариерата и парите са всичко. Приятелите ми в България изкарват по малко и не всички работят по специалността си, но все пак си живеят добре и се наслаждават на климата, социалния живот и семейството. Една приятелка се върна от чужбина и също казва че е доволна от живота в БГ.
И аз много бих искала да се върна, имам апартамент на готово в София, но пък от друга страна никога не сам работила там, нямам връзки а и това би било края на връзката ми.
Сега е времето когато трябва да реша бъдещето ми, и не знам как да постъпя. Да си стоя тук, или да направя промяна? Има ли други които са се върнали след дълъг период в чужбина, и какъв е опитат им?

Ако можете да помогнете на това момиче, за да вземе най-правилното за нея решение, направете го.
Източник: rozali.com
Гурбет или модерна форма на робство: Така живеят робите от България в Южна ИталияНа 6 август миналата година 14 мигранти – земеделски работници във Фоджа, Южна Италия, се прибирали …Jun 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!